|
Příspěvky uživatele - 133.182
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Obyčejný rýč vs. Fiskars, 13.5.2010 No to je snad jasném všem :-) Rýč nelze nahradit a proto je nejlepší aby toho udělal co nejvíc za nás. No a porovnávat štípačku se sekerou... Ze seker jsou Fiskar to to nejlepší co jde u nás sehnat, zatím jsem s ničím lepším doma nepracoval a to mám... celý příspěvek > |  | Obyčejný rýč vs. Fiskars, 10.5.2010 Já vlastním ten, co je na stránkách Fiskar označen jako "Rýč zahradní teleskopický, špičatý" Koupil jsem ho díky slevě. Myslím že stejně dobrý je i ten jejich neteleskopický, který tehdy stál stejně jako teleskopický. Tedy v případě, že... celý příspěvek > |  |
|  | Obyčejný rýč vs. Fiskars, 10.5.2010 Pěkně jste to napsal, jen co je pravda Já jsem v sobotu zryl záhonek a vyryl zlomenou vrbu. Práce byla odpočinkem. Sice jsem se zapotil ale záda mě nebolí, což se mi po práci s rýšem stávalo často. Trochu od tématu, nevíte někdo, zda se dají sehnat... celý příspěvek > |  | Bofix, 9.5.2010 Bofix je skvělý herbicid. Nikdy s ním nebyl žádný problém. Zlikvidoval mi jatelinku, svlačec a pampelišky odolávající vypichování. Nikdy jsem nic nespálil. Nevím co je na něm problematického. Přece v návodu je jasně napsané co a jak. Vždy učínkoval... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|