Příspěvky uživatele - 98.157

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jarní kůra k pročištění krve, 13.5.2010
Zdrvaím. Tak jsem dle Vašeho receptu mému taťkovi uvařila kopřivový sirup. Chutná výborně. Jen se chci zeptat, kolik asi toho sirupu má ve finále být. Než jsem se dostala do stádia hustoty medu, tak jsem vše vařila asi 2 hodiny. :-) Máme tak půl... celý příspěvek >
Seříznutí starého kaktusu, 27.9.2009
dobry den... mame doma plny sklenik kaktusu a s temi sloupy vim jak to je... take se nam stane ze se na kmenu objevi skvrny nebo i misto tere vyschne a neni to pekne... staci to uplne normalne uziznot kde uznate za vhodne... ten horni dil nechate... celý příspěvek >
Yuka na kminku, 27.9.2009
Dobry den... mame doma nekolik yuk na kmenu... pry pochazi ze severni ameriky a mela by snaset i mrazy... poradi nekdo???je to hodne podobna rostlina te ktera se bezne pestuje na zahrade a ma i hodne podobny stvol se smetanovymi kvety... zajimalo by... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika