|
Příspěvky uživatele - 11.34
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak na trávník ze samých drnů?, 17.5.2010 To bohužel vím velmi přesně. Jsou to obrovské vysoké drny trávy, pampelišek, všeho možného. To "všechno možné" mi nevadí, sousedka "pěstuje" pampelišky ve velkém tak s tím nebudu bojovat. Je to zkrátka asi nepřiliš často sečená... celý příspěvek > |  | Jak na trávník ze samých drnů?, 12.5.2010 Před nedávnem jsme koupili domek se zahradou. Předchozí majitel vysadil na zahradu co se dalo, stromy, keře, okrasné dřeviny, nadělal záhonky, schodečky a to po celé zahradě. Nicméně na těch kouscích kde ještě nestihl nic zasadit roste tráva. Ale ta... celý příspěvek > |  |
|  | Kávovník, 2.3.2008 Kávovník nemá rád změny! Na nové místo si bude skoro rok zvykat. Nemá rád suchý vzduch, pravidelně rosit. Nemá rád přesazování, protože má jemné kořeny. Používejte menší květináč, než na který vypadá. Vydržte, stalo se mi něco podobného, ale už ho... celý příspěvek > |  | ovocnářská školka - Brno a okolí, 7.4.2007 Pokud Vám nevadí větší vzdálenost, mám výborné zkušenosti se zahradnictvím v Lysicích (dokážou sehnat i na objednávku) a se školkou ve Vanovicích (směr Jevíčko). Taky jsem parkrát bez problémů nakoupil v zahradnictví v Králově Poli... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|