Příspěvky uživatele - 68.92

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Je to Vistarie?, 12.5.2010
Dobrý den, pokud mohu poradit, tak vydržte s úsudkem, protože Wistárie, pokud se teprve list vyvíjí, tak je možná podobnost s jinými popínavkami. List wistarie má hladké kontury a listy jsou posazeny přesně proti sobě na větvičce, z toho lze... celý příspěvek >
Jak pěstovat litchi?, 12.2.2010
Nevím, zda-li jsem se dobře vyjádřila, ale rostliny mne kvetou drobnými, bílými kvítky, které pak uschnou a odskakují od rostliny formou "střílení". Litchi mne kvete neustále, ale jak docílit plodů? Mám ho na JZ straně okna. Kvete i nyní... celý příspěvek >
Vistárie - drátěný plot, 10.7.2009
Mám Wistarii vysazenou u okapové roury a hromosvodu na rohu domu, je stará asi 7let, krásně kvete, avšak šplhá se už na střechu a mám strach, aby nepoškodila krytinu a také netlačila na roh domu. Je už silná v průměru asi 5cm. Asi to nebyl chytrý... celý příspěvek >
Jak pěstovat litchi?, 10.7.2009
Mám Litchi z pecek (3ks se mi chytly z 10ks), mám je v květináči již 5let, stále na stejném místě, na okně na JZstr., kvete celkem vytrvale a střílí semena kolem sebe. Je z něj docela nepořádek kolem... ale je pořád vysoký jen tak 20-25cm. Bojím se... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika