Příspěvky uživatele - 4.220

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zvláštní plevel u majoránky, 1.7.2013
Kokotice! Emil
Zakaz pestovani vlastnich seminek, 15.5.2013
Tož výslovně v tom zákoně uvádějí, že a) se má vztahovat jen na "professional operators", tj. něco jako živnostníky pracující v tomto oboru, b) se nevztahuje právě na takovéto směny rostlinného materiálu mezi známými. Emil
Ruční vřetenová sekačka na 450m2?, 15.8.2011
Mou jedinou sekačkou na asi 600 m2 trávníku je Husqvarna NovoCut 64, takže tu lze také doporučit. Jiné typy vřetenovek jsem nezkoušel. Tu plochu, dosti členitou, o které píši, seču hodinu dvacet až dvě hodiny. Pravda, trávu nesbírám, to by... celý příspěvek >
Vertikutace nove polozeneho travniku, 8.9.2010
Prosim o radu, zda je vhodne uz letos provadet vertikutaci travnikoveho koberce, ktery byl polozen na konci kvetna. Jedna se mi o to, zda je uz dost zakoreneny... abych nahodou neudelal vic skody nez uzitku. Diky
Schnouci travnik, 7.7.2010 Obsahuje fotku
Dobry den, potreboval bych radu ohledne postupne schnouciho travniku. Letos na jare jsem jsem zalozil na dvorku travnik na miste, kde byla drive okrasna zahradka plus nejaka ta zelenina. Puvodni puda byla celkem kvalitni, jen jsem ji na zaklade... celý příspěvek >
Co to může být za brouka?, 12.5.2010
Téměř určitě to bude chroustek letní. Emil
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika