Příspěvky uživatele - 61.106

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Koniklec - množení, 12.5.2010
Koniklece z čerstvých i správně nepříliš dlouho skladovaných semen namnožíte snadno.
Zelena voda v jezírku, 10.5.2010 Obsahuje fotku
Zapomněl jsem napsat - a - v poslední větě. Přidám nyní starší snímky.
Zelena voda v jezírku, 10.5.2010
Amura určitě ne a k těm vláknitým řasám o nichž se dále píše, můžu souhlasně potvrdit, že mají velký podíl na čistotě vody. Zkusím nafotit nějaké čerstvější snímky dát sem.
Divoké včely ve staré zdi, 6.5.2010
Měl jste dát tu fotku. Jsou-li ve zdi samotářky, tak právě před zimou v nich zimuje nová generace pro následný rok. Do toho špalku s největší pravděpodobností se nenastěhují. Záleží na druhu včel a poloze, tvaru, velikosti i hladkosti stěn otvorů v... celý příspěvek >
Tulipány, 4.5.2010
Zasadil by je ven pod vzrostlé listnaté stromy (- přirozený způsob) s ochranou proti hlodavcům (pletivový košík), případně ošetřit i přípravkem proti žravým mnohonožkám a španělským plzákům, když se v daném místě vyskytují.
Travní semeno na seno, 2.5.2010 Obsahuje fotku
Přece jen sem přidám snímky všem pro inspiraci. Některé se mi nepodařilo pro objemnost vložit a musel by je upravit , už však musím skončit.
Zahradní jezírko - akvarijní ryby, 2.5.2010 Obsahuje fotku
Přidám fotku.
Karas zlatý, 2.5.2010
Ano.
Trava po 101, 2.5.2010
Důležité je druhové složení. Vyhledejte si jednotlivé druhy trav na netu nebo v literatuře a prostudujte jejich požadavky a vlastnosti i užití v praxi, jen tak se můžete správně rozhodnout. Já upřednostňuji ty s obsahem poháňky hřebenité a lipnice... celý příspěvek >
Travní semeno na seno, 2.5.2010
Pro Peter : Abych podal kompletní ucelené informace se všemi možnostmi skutečnostmi a osobními zkušenostmi, tak by mi to ústně bez přestávky trvalo mnoho hodin a v písemné podobě je z toho obsáhlá kniha. Ty doby, kdy jsem měl na to tělesnou a... celý příspěvek >
Vytvoření roviny, 2.5.2010
Lopatu, kolečka, hrábě případně ještě desku, špagát a pustit se do práce - nejlevnější, ale účinná alternativa.
Nově založený trávník - zalévat?, 2.5.2010
Utužuje se půda a vytěsňuje vzduch při nadměrném zavlažování při čerstvě založeném trávníku.
Jetel v trávníku, 2.5.2010
Často sekaný zatěžovaný a v mnoha případech nedostatečně hnojený a prohrabováním neprovzdušněný trávník, zároveň s odstraňováním odnoží při hrabání je pro růst plazivého jetele přímo ideální. Chtělo to hned po objevení se prvních rostlin rýčkem... celý příspěvek >
Travní semeno na seno, 30.4.2010
Psárka luční, trojštět žlutavý a lipnice luční. Jsou to nejlepší trávy k onomu účelu a pro svůj zajímavý vzhled by ještě do směsi přidal třeslici prostřední. Ovšem skutečně nejlepší seno je z pravé květnaté louky s opravdu kvalitní skladbou nápadně... celý příspěvek >
Jedno malé jezírko, 30.4.2010
Ph 8 je nevhodné, má být nižší a voda vyhovuje rostlinám, je-li měkčí. Ten lomový kámen vypadá jak vyklopen z korby náklaďáku a ponechán tak jak dopadl. Se vkusem povlovně, ne vertikálně rozložen a zapuštěn, nebo prosypán jemnějším štěrkem s... celý příspěvek >
Další diskuze:  111213  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika