|
Příspěvky uživatele - 26.58
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Olejový hobby kompresor - nechávat natlakovaný?, 2.11.2009 RadkuB, tohle je ten správný návod na používání kompresoru. Jasný, jednoduchý. Manometr dnes stojí kolem 70,- Kč. |  | Redeni benzinu s Olejem, 22.10.2009 Možná hovoříme každý o něčem jiném. Motor má při maximálních otáčkách jen tak velký výkon, který stačí pouze na pohon řetězu naprázdno. Na řetězu už žádný zbytkový výkon na řezání nemáte. Protože kdyby na řetězu ještě byl, šla by pila do vyšších... celý příspěvek > |  |
|  | Vari Honda s adaptérem rotační nožové sekačky, 22.10.2009 Mám dva motory Honda, jeden na sekačce a druhý na rotavátoru a oba točí 3000 ot/min. Také jsem někde četl, že mají max. 3600, ale moje mají méně otáček i po seřízení v servisu. Elektrické sekačky mají "jen" 2800 otáček a sečou spolehlivě. |  | Redeni benzinu s Olejem, 22.10.2009 Pane PP, sice víte, jak funguje spojka, ale pisatel má v tomto pravdu. Plný výkon pily je při asi 9000 otáčkách. Při maximálních otáčkách - tady uváděných 13500 - už je téměř nulový výkon, proto také pila neřeže na 13500 otáček, ale někde kolem 9000.... celý příspěvek > |  | Aditivum B, 8.10.2009 Dnešní benzin musí obsahovat nejméně 2% biolihu, který způsobuje jeho rychlé stárnutí. Vy chcete přidávat další složky, které možná zpomalí jeho degradaci, ale skutečného benzinu tam budete mít ještě méně. Doporučuji nekupovat zbytečně velkou... celý příspěvek > |  | Honda GCV160 kolísání otáček, 6.10.2009 Také mě to dělalo na téměř novém motoru. Před odvezením do servisu jsem nalil nový benzin - ale nevyzkoušel. Bohužel. Technik zatáhl za šňůru a motor běžel jako hodinky. Původní benzin byl starý asi 5 měsíců. Tento benzin jsem spotřeboval na jiném... celý příspěvek > |  | Mulčovat nebo sbírat trávu?, 8.9.2009 Pokud mám správné informace o sekačkách, tak můžete mít klasickou nebo klasickou s mulčováním. Jenom mulčovat nedoporučuji, protože po deštích za týden je tráva tak vysoká, že mulč nevypadá hezky. Navíc, čím víc mulčujete, tím víc musíte... celý příspěvek > |  | Honda GC160 přes noc na boku. Jak vyčistit?, 7.9.2009 Pokud konstatujeme, že motor byl před položením na bok v pořádku a že při prvním protočením po postavení byla demontována svíčka a nedošlo k následnému poškození, pak je problém asi jen v karburátoru a jeho příslušenství. Olej z hlavy dostanete, když... celý příspěvek > |  | Je to vůbec možné?, 4.9.2009 Až se ten pán posadí, tak bude mít parádní parohy. |  | Travní fréza, 4.9.2009 Měl jsem několik let elektrický, potom shořel motor a koupil jsem motorový. Rozdíl je obrovský. Motorový jede rovnoměrně, neposkakuje na každé vyvýšenině trávníku, dělá lepší rovinu, má větší záběr, není potřeba kabel. Sběrný koš také nepoužívám, ale... celý příspěvek > |  |
|  | BS Intek PRO 65 OHV - info, 3.9.2009 Tak tu třetí možnost mám asi doma. Pony II/a jezdí bez rotace nebo seče bez pojezdu a dají se natočit řídítka na obě strany a nohoru nebo dolů. |  | BS Intek PRO 65 OHV - info, 3.9.2009 Být Vámi, tak se raději podívám do jiného kamenného obchodu nebo přímo k výrobci (např. VARI). Ušetříte peníze i nervy. |  | BS Intek PRO 65 OHV - info, 3.9.2009 Ještě dodám, že dva bubny a 6,5 k se hodí nejvýše na nízký jetel. Běžně se dává alespoň 12 k. |  | BS Intek PRO 65 OHV - info, 3.9.2009 Předpokládám, že budete síct vysokou trávu, jinak byste nekupoval bubnovou sekačku. Potom jste nenapsal, zda se jedná o jedno nebo dvou bubnovou sekačku. V husté metrové trávě s jedním bubnem 56 cm jede 5,5k motor hodně často na plný výkon. |  | Poměr oleje do benzínu, 3.9.2009 Mazání motoru není jen o kvalitě oleje, ale ve Vašem případě také o konstrukci motoru, protože se jedná o starý motor, který asi nebyl konstruován na použití malého množství oleje, byť kvalitního, k mazání. Na konstrukci pístové skupiny a ložisek... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|