Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vodní gril, 12.5.2010 Tak jsem do spodku topeniste navrtal nekol der. jsem zvedav jestli lepsim pristupem vzduchu do topeniste ziskam vetsi vyhrevnost dreveneho uhli. Kazdopadne to pomuze aspon tim ze popel muze odpadavat dolu a nehromadi se v topenisti.
Vodní gril, 12.5.2010 ja se ptam protoze vidim jak to zacne trochu coudit pokazde kdyz prihodim nejake mensi polinko. Tak mam z toho trochu obavu...
Použití dřeva na uzení nebo grilování, 12.5.2010 Dobry den, ja bych se chtel zeptat zda je vubec vhodne pouzivat drevo na grilovani. Pri jeho spalovani vznikaji ruzne skodliviny. Nemelo by se grilovat spis jen na uhli?
Vodní gril, 12.5.2010 Jakym zpusobem jste topili? Ja jsem nejdriv roztopil drevem a pak pridal drevene uhli, ale to se pak teplota pohybovala jen kolem 80 stupnu. Vodni gril je propagovan jako zdrave grilovani, ale kdyz se topi drevem tak pri jeho spalovani vznikaji... celý příspěvek >
Vodní gril, 16.12.2009 jaka je hmotnost tohoto nerezoveho grilu ceske firmy? Ptam se kvuli narokum na manipulaci a prenaseni. Da se gril nejak rozlozit?