Příspěvky uživatele - 4.243

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
BDR 581SL Bella nebo Vari Lucina?, 28.6.2010
To jo, stále zlepšují a testují na zákaznících. Co se nepovede, tak za dotovanou cenu zákazníkovi předělají na to vylepšené. Informace z Techagra a viz jejich diskovka. Jsou sice první, kteří ji uvedli v tomto segmentu na trh, ale je odzkoušená?... celý příspěvek >
Balcar se zde taky řešil a někdo psal, že šel ing Balcar do důchodu tak vše padlo i internetové stránky. Myslím, že to se nedělá a je to nefér vůči zákazníkům, ale je to jeho věc. Kdyby nebyly problémy tak určitě v dřívějších dobách by se B&S na... celý příspěvek >
Vari je stále Vari a pořád se něco vylepšuje. Vrchní díl převodovky DSK317 už není hliníkový, ale ocelolitina, přibylo odvětrání převodovky atd atd. Kdo chce, tak to vidí. Jen přibylo spousta jednoúčeláků. Tato technika je stále hlavním výrobním... celý příspěvek >
Nemá náhodou letos Lucina motor GSV?  Běžte s těma Dakrama jinam. Nepochopili jste, že se zde na ně nikdo neptá? Co je na tom B&S profi? Jsem zvědav, co se dozvím. Typuju, že to začne filtrem a kdo ví jak to funguje i tím... celý příspěvek >
Sekačka Stiga, 25.6.2010
To, jestli je z plastu jsem nezaznamenal, já ji mám z hliníku a vevnitř je kromě oleje pár věcí, které zajistí plynulý rozjezd mé sekačky. Mám ji v provozu od roku 96, tak jsem letos koupil nový ty ozubený kolečka (pastorky), co jsou vidět na obráku.... celý příspěvek >
Jakou sekačku na 1700m s cenou okolo 15tis?, 15.6.2010
Tak nějak. U sekaček víc než kde jinde hraje roli krouťák motoru. Ten ho dělá "nezastavitelný". Mezi motory s dobrým krouťákem hodící se právě do sekaček patří Honda. B&S ve stejných otáčkách při stejném obsahu motoru nemá hodnoty... celý příspěvek >
Jakou sekačku na 1700m s cenou okolo 15tis?, 15.6.2010
Vážená Paní (slečno) jednoduchá pomůcka. Zeptejte se prodejce, na kolik otáček je nastaven motor v sekačce, jaké jsou pracovní otáčky motoru a pokud má obsah kolem 190cm3  a nejde páčkou plynu dosáhnout 3 500 a více otáček, tak motor prostě... celý příspěvek >
Motor Jikov nastavení hladiny u karburátoru, 15.6.2010
Proč z toho děláte kovbojku? To nemůžete napsat je to zde Napište raděj, jak tuto hodnotu "doma" nastavit.
Jakou sekačku na 1700m s cenou okolo 15tis?, 14.6.2010
Co prosím?
Číslo motoru - kde najit, 8.6.2010
Už dál nic nedělejte. Opatrně naložte stroj a nejkratší cestou ho dopravte do servisu. Dle předchzího příspěvku nemůžete Otavě udělat nic dobrého. Nadruhé straně to chápu. Nemůže jeden rozumět všemu. Někdo umí to a druhý zase ono.
Motor Jikov nastavení hladiny u karburátoru, 2.6.2010
No to jsem zvědav, jak podle této informace si tazatel poradí.  Karburátory Jikov pro motory Terra-Vari nikdy neměly žádnou rysku, takže zase aut.  Při nevlasnění měrky se na doma dá nastavit hladina v plovákové komoře, tedy plovák a to... celý příspěvek >
MF 70 + bubnová sekačka, 27.5.2010
NE!!
Bubnová sekačka Dakr RZS 69, 20.5.2010
Spony na motoru se neupravují, ale právě jejich protikus, který je z venku na krku příruby. O úpravách se asi taky nedá moc mluvit, protože Dakr je tam navařuje, takže nelze jen tak si to přehazovat.
Bubnová sekačka Dakr RZS 69, 20.5.2010
Je tam rozdíl v rozměru (poměru) řemenic a jiné upevnění motorů sponamy. Teoreticky by čtyřtaktní sekačka šla na dvoutakt, po úpravě těch elementů pro spony, ale opačně by mohl být problém s nízkou kvalitou sečení. Čtyřtakt točí zhruda o tisícovku... celý příspěvek >
Radiaca páka na vari, 20.5.2010
Mě se líbí, jak chodíte kolem horké kaše a bojíte se vytknout J.S. to prodloužení řadící páky z roxoru. Máte ho za zručného pečlivku, který by něčeho podobného nebyl schopen a jeho způsob provedení může ranit i kutila roku. Je to ale jeho věc jak a z... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika