Příspěvky uživatele - 255.87

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Borůvky prosím o pomoc, 14.5.2007
Asi zalezi, JAK vam ty kvety opadaly. Jestli byly opylovane, tak po jejich opadu tam zbyde priprava na plod. Jeste vyckejte, uvidite za par dni, zda vam ty stopky od kvetu nejak bobulati :-). Ja pro jistotu opylovavala steteckem, pestuji je na... celý příspěvek >
Borůvky kanadské, 9.5.2007
Klobouk dolu pred vasimi znalostmi. Takze snad chapu dobre, ze kyselina sirova by byla take ok a navic dlouhodobe. Muzete jeste prosim poradit davkovani? Jaky pomer vody a kyseliny a jen jedinkrat zalit??? DIky predem!
Borůvky kanadské, 8.5.2007
Nekdo tu nedavno radil zalevat roztokem s kyselinou dusicnou. http://shop.growshop.cz/katalog/seznam/04?GROWSSID=34da2a33dc61f6fd8edd9e57e70518f7 Zde je odkaz na jednoho z prodejcu, co jsem nasla na netu, take jsem se o to zajimala. Ale jeste s tim... celý příspěvek >
jak dokyselovat pudu boruvkam?, 3.4.2007
Rada bych se zeptala, jak dokyselovat pudu kanadskym boruvkam pestovanym v kvetinacich? Moc mista na dosypavani raseliny neni, existuje tedy treba nejaky tekuty pripravek na dokyseleni??? Diky za odpovedi!
přemokření borůvky v květináči?, 2.4.2007
Pěstuji nově kanadskou borůvku Vaccinium Corymbosum ve velkem květináči na balkoně. Četla jsem, že potřebuje hodně vody, ale bojím se, abych ji nepřemokřila, aby připadně hlína neplesnivěla??? Čím se mám řídit? Mám se obávat? Díky za odpověď.
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika