Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Výběr zahradního traktoru, 10.5.2010 3 sezóny je málo. Asi byl prodán... Starjet(p2) nemá uzávěrku diferenciálu. Jak to jezdí do kopce? má snahu to hrabat jedním kolem nebo to není tak hrozné. Prý tam snad v tý hydrostatice ani normální diferenciál není a uzávěrka taky prý není... celý příspěvek >
Výběr zahradního traktoru, 10.5.2010 Honda opravdu nemá kovanou či odlévanou přední nápravu. Má ji svařenou z "plechových" výlisků. To mi ale nevadí. Důležité je uložení středového čepu a vůle obecně - a ty jsou perfektní. Osobní auta také mají nápravy z ohýbaného plechu.... celý příspěvek >
Výběr zahradního traktoru, 10.5.2010 Díky za názory. Já si půjdu traktůrky o záběru 102 cm a výkonu 17 až 22hp ošahat a uvidím. Něco už taky poznám!
Na Hondu mám servis nejblíž. Jinak nevím.
Nádrž má Honda 5,4l; Starjet 7,5l a Karsit tuším 15l. Zajímavé.
Honda je nejlehčí. Ale ne vše... celý příspěvek >
Výběr zahradního traktoru, 10.5.2010 A ten Starjet (p2) taky umí dobře sbírat mokrou trávu? Mě se na Hondě líbí ty přídavné ventilátory!!
Vanguard je asi lepší motor, když má "jen"18 hp a je dražší než typ Starjet 22hp.
Mě jeden prodejce chválil Karsit. Prý je lepší než... celý příspěvek >
Výběr zahradního traktoru, 9.5.2010 Já uvažuji o koupi zahr. traktoru Honda HF2417K2 HME. A to hlavně pro jeho přídavné ventilátory - prý seče bez problémů mokrou trávu a sbírá mokré listí.
Chci záběr cca 1m. 1,2m už je dost (horší průjezdnost mezi keři).
Jako alternativu bych viděl... celý příspěvek >