Příspěvky uživatele - 54.85

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jezírko a potůček z opuky?, 29.9.2010
Obecně se opuka dost drolí. Nevím, jestli by vydržela 200 let ničím nechráněná podezdívka plotu z opuky. Snad ano, ale jen s nějakou dobrou impregnací, kterou čas od času někdo obnovil. Zřejmě to bylo asi i jediné řešení pro místní lidi, kteří v... celý příspěvek >
Výběr čerpadla na zálivku z jímky + 50m hadice - Kde dělám chybu?, 2.7.2010
Zrušte hodnotu, kterou uvádíte u průtoku v sací hadici (tam máte palcovou hadici), přesuňte tuto hodnotu na požadovaný průtok na výtlačné hadici.
Cihlová cesta, 11.6.2010
Simono, existují různé cihly. Jejich trvanlivost může být i stovky let. Mám v zemi taky chodníček z cihel "zvonivek". Je to cihla vypálená na střep, proto při poklepu tzv. zvoní. Vemte si, že keramika vypálená na střep z kvalitní hlíny, vám... celý příspěvek >
Obyčejný rýč vs. Fiskars, 28.5.2010
Děkuji za odpověď. Ani netuším, že to má Fiskars takhle označené. Kupoval jsem to v železářství a jediná cedulka byla ta s cenou. Ale ty vaše jsou dražší, tak jsou asi i pevnější. Když jsem je kupoval, tak se mi přišlo jako hodně peněz, nenapadlo... celý příspěvek >
Obyčejný rýč vs. Fiskars, 10.5.2010
Jaké máte rycí vidle od fa. Fiskars? Já koupil ty nejlevněší, stály něco okolo 900 Kč. Přijde mi, že jsou příliš prohnuté a rycí část je příliš pružná. Když při rytí narazím na menší kameny mámk s nimi problém zabrat. Musím na to brát jiné vidle. Teď... celý příspěvek >
Roundap, 14.4.2010
Bohužel právě na svlačec snad existuje jedině rýč a pevné nervy. Jeho dlouhé kořeny se Rondupem nezničí. Rostlina se jen na čas oslabí.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika