|
Příspěvky uživatele - 142.117
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Vadnuti balkonovych sazenic, 17.5.2010 Mám podobný problém, před 14 dny jsem vysadila Milion bells a teď mi dvě sazenice začaly vadnout, zrovna v tom truhlíku, který je přistíněný pověšeným prádlem, ty co jsou na slunci jsou O.K. Stejně ani slunce moc nebylo. |  | Jak se jmenuje tato trvalka?, 17.5.2010 Jo, jo, jo, mám dva, oba už budou kvést. A koukala jsem, že mám na záhoně ještě dva miniaturní, sami se asi rozsemenily, tak je někam přesadím. |  |
|  | Jak se jmenuje tato trvalka?, 16.5.2010 Díky! |  | Přesadit už rajčata ven nebo počkat?, 16.5.2010 Teda Mirku, to je úplná provokace s těmi vašimi rajčaty.:-) |  | Proč usychá višeň?, 16.5.2010 Teď mě napadlo, nemůže to být moniliová spála? Stříkala jsem proti ní meruňky, ale višně ne. Pomůže jí ještě teď postříkat? |  | Jak se jmenuje tato trvalka?, 16.5.2010  Díky předem. |  | Proč usychá višeň?, 16.5.2010  A zde |  | Proč usychá višeň?, 16.5.2010  Tady foto: |  | Proč usychá višeň?, 16.5.2010 Prosím poraďte čím může trpět tato višeň a co se s tím dá dělat. Je už celkem stará, ale má dobré višně a byla vždy celkem "bezúdržbová". |  | Patizony a cukety ve stínu?, 16.5.2010 Honzo, díky, máte pravdu, že za vyzkoušení nic nedám, při nejhorším nebude velká úroda, ale je lepší než tam nemít nic. Část cuket a patizonu budu mít na slunci, jen mi bylo líto toho nevyužitého místa. |  |
|  | Nejchutnější rajčata, 15.5.2010 Pro Pražáky:
Dnes jsem byla koupit přísadu v tržnici v Holešovicích a byla jsem docela překvapená malým sortimentem. Prodávalo se vlastně jen Start, Stupické, Tornádo, vyjímečně Bonset, jeden prodejce měl TIpo a Toro, pak bezejmenné cherry žluté a... celý příspěvek > |  | Patizony a cukety ve stínu?, 15.5.2010 Prosím o radu, je možné je vysadit do stínu? Porostou? Uzrají? Máme totiž ve stínu kompost, bezvadně by tam rostly, ale nevím jestli jim ten stín nebude vadit |  | Přesadit už rajčata ven nebo počkat?, 15.5.2010 Vím, že počasí není zrovna nepříznivější, ale mrznout už snad nebude. Máte už rajčata venku nebo jste ještě nepřesadili? |  | Stříkat angrešt preventivně proti padlí?, 11.5.2010 No, ono už je ale dost dlouho po odkvětu, plody už mají skoro 1 cm.:-) |  | Stříkat angrešt preventivně proti padlí?, 11.5.2010 Prosím o radu, už jsem letos preventivně stříkala angrešt proti padlí, zatím se neobjevuje, ale nevím jestli ještě postřik zopakovat nebo už ne. Mám odrůdy rezistentní i nerezistentní. |  |
 |
|
|
|