Příspěvky uživatele - 127.234

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
100 oktanový benzín do pily a křovináku, 28.12.2010
Zatím sem motor poškozený 100oktanem neviděl. V lese mi s tím před x lety valili chlapi s Stihlem 361 a Jonseredem 2152 a pěli slova chvály. Spotřeba klesla, chod se zlepšil- zklidnil a obě pily jedou co já vím bez GO dodnes. Honda po několaka... celý příspěvek >
Co je to za rybu, 4.11.2010
Co takhle ostroretka?
Kruštík - množení, 18.5.2010 Obsahuje fotku
Měl by to být opravdu kruštík širokolistý, tedy podle vyhledání v knize.
Sakura - poranění kmene?, 15.5.2010 Obsahuje fotku
Prosím o pomoc, zakoupila jsem si sakuru, ale musela jsem si ji nechat přes známé, protože měla přes 2,5m. Nyní, po předání, jsem zjistila, že má na kmeni prasklinu, která se již částečně zavaluje, ale nad ní opět praská pletivo a je to tam... celý příspěvek >
Ibisek - skroucene listy, 10.5.2010
Může jít o poruchu ve výživě. V tom příoadě je lepší aplikace hnojiva na list- Harmavit,  Wuxal super, nebo ještě lépe komplexní přípravek hnojivo + stimulátor- Altron Silver. Při aplikaci na list, rostlina přijme živiny během několika hodin.... celý příspěvek >
Mečíky - dvě rostliny z jedné cibulky, 9.5.2010
Říkáte, že malé šly do kompostu - v tom je ten problém :) Mečíky kvetou nejlépe z menších hlíz, ty velké jako pěst, co jste si ponechala, jsou už tak silné, že se chystají se rozdělit - a to právě pomocí dvou výhonů. Jak už zde bylo řečeno, stará... celý příspěvek >
Truhlíky na zábradlí, 2.5.2010
my je máme asi měsíc a jsou v pohodě. jen je potřeba přeměřit sílu zábradlí, jdou nasadit jen do určité šíře.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika