Příspěvky uživatele - 54.124

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kuna vs kohout, 26.6.2011
takže myslíte, že v boji kuna proti kočce vyhraje kočka? máme doma dva kocoury a na půdě se nám uhnízdila kuna a já ted s děsem čekám, kdy uslyšim zvuky zápasu...
Hrušeň Konference, plastické žluté skvrnky na listech (foto), 23.5.2010
diky, zagooglila jsem a podle obrazku je to jak u nas - takze se toho snad alespon zbavim.
Hrušeň Konference, plastické žluté skvrnky na listech (foto), 23.5.2010
Hrušeň je zasazená předloni. Na jaře se objevilo tohle. Žádný breberky jsem okem neviděla. Postříkala jsem to proti hmyzu a zdá se, že na nových listech je to méně, ale to prý u viróz bývá, že jsou nejhoší na jaře. Poznáváte to někdo? Myslíte, že to... celý příspěvek >
Je tohle plevel, nebo zelenina? Foto, 9.5.2010
Tak jeste jeden znamy se priklonil ke konopici, toz jsem to vyskubalůa - bohuzel tam asi nic jineho nezbylo, toz tam prijde rajce...
Je tohle plevel, nebo zelenina? Foto, 7.5.2010
Udelala jsem si spatne cedulky u zahonu, pocasi smylo vsechny napisy a ja tedka nevim, kde co mam. Na jednom miste mi roste tohle (viz foto). Misty je to i docela v radcich, vsechny rostlinky stejne stare. Tak premyslim, jestli to mam vytrhat (tedy... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika