|
Příspěvky uživatele - 54.124
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kuna vs kohout, 26.6.2011 takže myslíte, že v boji kuna proti kočce vyhraje kočka? máme doma dva kocoury a na půdě se nám uhnízdila kuna a já ted s děsem čekám, kdy uslyšim zvuky zápasu... |  | Hrušeň Konference, plastické žluté skvrnky na listech (foto), 23.5.2010 diky, zagooglila jsem a podle obrazku je to jak u nas - takze se toho snad alespon zbavim. |  |
|  | Hrušeň Konference, plastické žluté skvrnky na listech (foto), 23.5.2010 Hrušeň je zasazená předloni. Na jaře se objevilo tohle. Žádný breberky jsem okem neviděla. Postříkala jsem to proti hmyzu a zdá se, že na nových listech je to méně, ale to prý u viróz bývá, že jsou nejhoší na jaře.
Poznáváte to někdo? Myslíte, že to... celý příspěvek > |  | Je tohle plevel, nebo zelenina? Foto, 9.5.2010 Tak jeste jeden znamy se priklonil ke konopici, toz jsem to vyskubalůa - bohuzel tam asi nic jineho nezbylo, toz tam prijde rajce... |  | Je tohle plevel, nebo zelenina? Foto, 7.5.2010 Udelala jsem si spatne cedulky u zahonu, pocasi smylo vsechny napisy a ja tedka nevim, kde co mam. Na jednom miste mi roste tohle (viz foto). Misty je to i docela v radcich, vsechny rostlinky stejne stare. Tak premyslim, jestli to mam vytrhat (tedy... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|