Příspěvky uživatele - 164.87

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Elektrická motyčka EM 1000, 6.5.2010
Ahoj, souhlasím a do puntičkáře mám hodně daleko. A co se týče mazání převodovky tak asi bude namazaná dost, jinak by prodejce nedával záruku 7 lel.                Zdravím... celý příspěvek >
Elektrická motyčka EM 1000, 5.5.2010
Ahoj, teplota se odvádí do zeminy a ne do hlíny, tu používají hrnčíři.            zajíc
Elektrická motyčka EM 1000, 4.5.2010
Zdravím a odpovídám na dotaz ohledně teploty převodovky u EM 1OOO. Asi po třech hodinách práce v bídné a mokré zemině se mi hliníková převodovka ohřála asi na teplotu 40 až50 st.C dala se na ní udržet ruka. Při dostatku oleje v převodovce není... celý příspěvek >
Elektrická motyčka EM 1000, 3.5.2010
V neděli jsem zakoupil EM 1000 a okamžitě vyskoušel. Vzhledem k mizerné zemině na mém pozemku jsem byl velmi mile překvapen a mohu jen vřele doporučit.I můj soused zahrádkář se zaujetím vyjadřoval velmi pochvalně s komentováním že si em 1000 koupí... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika