Příspěvky uživatele - 112.40

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Mřížky do truhlíků, 15.6.2010
Mřížky, které máte zřejmě na mysli se mi velmi osvědčily, používám je ve 4 truhlíkách pro převislé muškáty druhý rok a doporučuji je.   Určitě vydrží dlouho a truhlíky s bohatě kvetoucími, převislými rostlinami   jsou... celý příspěvek >
Jak se jmenuje - rychle kvete?, 21.5.2010
Nedá mi to, a musím reagovat na svůj "pravopis". Až dnes jsem si přečetla svůj příspěvek   k Pupalce   a   omlouvám se za vyňaté slovo nazývati se.  Nevím   jak jsem to mohla takhle napsat. Olga... celý příspěvek >
Povíjnice - Haevy blue?, 6.5.2010
Dobrý den - fakt to na obr.  není svlačec, ale asi ty povíjnice v truhlíku dost mučím - všelijak ohýbám atd. - nenechám je růst do výšky  (tak   na balkóně    pěstuji jen Zuzany),   protože   v... celý příspěvek >
Povíjnice - Haevy blue?, 6.5.2010
Dobrý den, já mám v 80 cm truhlíkách 5 sazenic převislých pelargonií, a sem tam jsem vložila  do zeminy  (myslím asi 5 - 6) semínek povíjnice.  Truhlíky jsou na balkóně,  povíjnice již  také vyrústají. Když se mi bude zdát... celý příspěvek >
Plíživá choroba vysetých letniček, 11.4.2010
Děkuji za radu paní   Danielo (asi).  Zítra koupim a zkusím doporučený postřik, ale současně zakoupím pro jistotu   semínka nová. Nevím jak se mohly rostliny -  téměř všechny - nakazit , proto chci  ... celý příspěvek >
"Plíživá" choroba vysetých letniček, 11.4.2010
Prosím o radu. Chtěla jsem mít letos překrásný balkon doma v paneláku a nádheru na chalupě.  Vysela jsem celý balíček balzamín,  černooké zuzany a dalších povíjnic, aksamitníky bílé i velkokvěté nízké, vitálku. Vše vyklíčilo a rostlo,... celý příspěvek >
Povíjnice - Haevy blue?, 15.3.2010
Dobrý den, já vždy koupím předpěstované sazeničky převislých pelargoníí, rozsadím je do truhlíků a mezi ně zahrabu semínka   výrazné povíjnice.  Propletou se sami - nebo jim trochu pomohu. Oporu nedávám.  Samozavlažovací truhlíky... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika