|
Příspěvky uživatele - 65.50
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jaro a strom jako v lednu, 25.4.2011 Meruňky snad nejlépe ze všech ovocných stromů snášení občasné sucho, v jejich typických lokalitách obvykle prší méně než u nás. Naopak jsou meruňky náročné na dostatek vzduchu v půdě. V příliš vlhkých polohách a půdách více trpí asfyxií kořenů... celý příspěvek > |  | Redwin, Amsdenova, Primissima Delbard, 22.4.2011 Redwin a Primissimu bych od sebe podle plodů asi nepoznal. Redwin je snad trochu větší, ale taky o pád dní pozdnější. Amsdenova k nim, podle mě, nepatří, zraje o 2 týdny později a to už je jiná liga. V té době jí už konkurují lepší odrůdy, včetně... celý příspěvek > |  |
|  | Douzeni koupeneho uzeneho, 22.4.2011 Omlouvám se, měl to být peroxyocet. |  | Douzeni koupeneho uzeneho, 22.4.2011 Nejde o to, jestli se to smí či nesmí, ale jestli to má smysl. Pokud někdo miluje teplé uzené maso či uzeniny (buřt s hořčicí se jinak než teplý jíst nedá), tak jistě nejvoňavější způsob ohřátí je v udírně. Ti, co hlásají heslo "Tchýně,... celý příspěvek > |  | Krasava, 22.4.2011 Nevím, jaké Vám vyrostly broskve z dovezených pecek. Ale mně Krasava chutná velice. Je nesrovnatelně lepší než jiné bělomasé, co jsem znal, třeba Amsdenova - velikostí i chutí. |  | Rubín a řez, 22.4.2011 Stromek jse ostříhal víceméně správně. Souseda neposlouchejte. Je začátek vegetace, ale stromek měl prodloužený vegetační klid. Ale i kdyby neměl, nijak by mu řez při jarní výsadbě neublížil, naopak.
Kdy čekat jablíčka? to záleží m.j.... celý příspěvek > |  | Douzeni koupeneho uzeneho, 22.4.2011 Ten rozdíl v chuti masa si můžete jednopduše vyzkoušet. Upečte si vepřoknedlozelo z obyčejného masa a pak si tentýž pokrm připravte z masa naloženého na uzení. Rozdíl v chuti tam je, ale zdaleka ne všichni budou tvrdit, že naložené je lepší a čerstvé... celý příspěvek > |  | Douzeni koupeneho uzeneho, 22.4.2011 Ad Jirka:
Persteril se do hloubky masa nedostane a autolytické pochody pokračují i tam. Nicméně, pokud bych odmítal rychlosůl a kouř v lahvičce, asi bych nebral ani perchlorocet. |  | 4t kovinorez honda?, 21.4.2011 Taky jsem s ním spokojený, pro neprofesionálního uživatele velmi přátelský stroj. Vytkl bych mu jedinou vadu. Pokud se v sečení střídají osoby různých postav, musí se složitě přestavovat postroj. Přitom by stačilo víc ok nebo háčků na popruhu. |  | Tragédie jménem Monília laxa, 21.4.2011 Jak poznáte puchrovitost podle větévky? Jde to vůbec? |  |
|  | Douzeni koupeneho uzeneho, 21.4.2011 To není lhaní do kapsy, to jsem ani nevymyslel. Dělají to tak profesionální řezníci. Ostatně, kupte si kus uzeného, skoro na každém dírky od vpichů najdete.
Nemám nic proti 6 týdennímu naložení, pokud je zima a maso je... celý příspěvek > |  | Náhrada za Idared, 21.4.2011 To je pravda. Gloster nikdy nevadnul, plody byly do pozdního jara jako čerstvé, ale jen na pohled. A pokud hnil, tak ne od slupky, nýbrž odprostředka. |  | Náhrada za Idared, 21.4.2011 Gloster je především velmi pěkné jablko. Z chladnějších oblastí má podřadnou chuť. U nás byly dobré jen v teplých letech. Skladovatelnost Idaredu nedosahuje |  | Douzeni koupeneho uzeneho, 21.4.2011 Je to jinak. Při solení nasucho je větší riziko přístupu vzduchu k masu a tím rychlejšího kažení. Navíc podle čirosti a vůně láku poznáte, že se maso kazí ještě v době, kdy se dá celkem snadno zachránit. Nejvíc jsou ohroženy kusy, které... celý příspěvek > |  | Utopené místo roubování, 21.4.2011 Pokud fotka není stará rok, tak to na věci nic nemění. |  |
 |
|
|
|