|
Příspěvky uživatele - 176.119
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kejklířka - může být pouze ve stínu?, 6.5.2010  Mám taky vysetou kejklířku, dobře vzešla, ale zdá se mi, že stojí na místě a neroste, měla jsem jí na balkoně, je stále větší zima, tak jsem ji přestěhovala dnes na okno v bytě.Asi chybí sluníčko. |  | Jak dlouho klíčí mračňák?, 6.5.2010  Mám Mračňáky staré asi 3roky, kvetou bez přestání i v zimě.Z jedné rostliny mám vypěstovaný stromek, je v chladnu na schodišti, další dva mám na okně v ložnici.Přes leto jsou na zahradě.Posílám fotky. |  |
|  | Sundavillea red, 6.5.2010  Dobrý den, taky jsem tak dopadla se Sundavillou předloňskou, jednu zimu přežila v pohodě a tuto už ne.Stále jsem ostřihávala zaschlé větvičky, až uschla úplně a ještě ji přenášela z chodby do tepla, kde začla obrůstat, pak to zas všechno zaschlo, tak... celý příspěvek > |  |
|
|
|