|
Příspěvky uživatele - 242.192
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Olejový hobby kompresor - nechávat natlakovaný?, 29.10.2009 Nemyslím přes noc - mám namysli pořád. Vypotřebuju, dofouknu...
Kondenzát pravidelně odfukuju. To neřeším. řeším esi ten tlak ze vzdušníku něco nepoškozuje. |  | Olejový hobby kompresor - nechávat natlakovaný?, 29.10.2009 Zdar chlapi. Přečetl jsem si zajímavý vlákno o kompresorech a napadlo mně, jestli nedělám nějakou hloupost.
Hobby komresor Extol 1,5kW/24litrů nechávám trvale natlakovaný. Občas něco přifouknu, ofouknu, atd. Zapínám do elektriky až když je prázdnej.... celý příspěvek > |  |
|  | Údržba motorové pily, 17.10.2009 Po každé práci doma pilu vyfoukám kompresorem od bordelu. Doporučuju! Pozor na postup foukání, aby jste nepořádek nenatlačili někam kde nemá být. |  | 2m živý plot rychle a na dlouho - je to sci-fi?, 11.10.2009 Moc děkuju, vypadá to opravdu pěkně. Mám ale strach z jedovatosti pro děti |  | Plot z Habru - jaké sazenice?, 9.10.2009 Moc děkuju všem, kteří mi v jiných tématech poradili. Jsem téměř rozhodnutý před barákem udělat 2m plot z habru.
Poprosím zkušené o informaci? Jaké sazenice?
Někdo mi radí odkopky v lese. Super je na tom cena
Jiný říká, že... celý příspěvek > |  | Antivibrační rukavice Stihl, 7.10.2009 Mám je a jsou super. Večer po šichtě máš ruce jak kdybys je měl celej den v kapse :) Pila v nich pěkně sedí, nemáš otlačené ruce a vibrace? u mojí PS-5000 je moc necítím ani v holých teplých :)
Jestli jen 2x ročně nepořízneš větve, určitě si je kup.... celý příspěvek > |  | Živý plot ze smrku, 2.10.2009 a já jsem se dočetl, že roste cca do 1,5m výšky. Když vezmu zástřih, nemůžu se dostat na 2m, které potřebuju |  | 2m živý plot rychle a na dlouho - je to sci-fi?, 2.10.2009 popravdě, na zahradě se mi líbí víc thuje.
Taky myslím, že smrk roste dost pomalu. |  | Jak zakryt komposter?, 2.10.2009 Pozor na potkany! Jakmile zjistí, že mají zbytky z kuchyně, nezbavíte se jich. Je to hrozná pakáž! |  | 2m živý plot rychle a na dlouho - je to sci-fi?, 30.9.2009 Co říkáte na Habr? Dočetl jsem se, že na zimu neopadá. Jen zhnědne. Máte jej někdo? jak to vypadá? |  |
|  | 2m živý plot rychle a na dlouho - je to sci-fi?, 30.9.2009 Díky za tip. Bohužel, na zimu opadá. Což nechci. |  | 2m živý plot rychle a na dlouho - je to sci-fi?, 30.9.2009 Prosím o radu. Potřebuju před barákem živý plot. Stálezelený, 2M vysoký, 50-100cm široký. Cca 15m dlouhý. Nejraději bych, aby vyrostl přes noc :) Ne, dělám si legraci. Ale čím dříve, tím lépe.
Dělám jej proto, aby přes něj nebylo vidět. Před ním... celý příspěvek > |  | Jakou používáte strunu do křoviňáku - 3mm, 27.9.2009 Chlapi, díky moc. Zkusím tu Stihlku - máme u nás šikovnýho prodejce.
Koukal jsem - mám na hlavě futra mosazný, odjakživa jedu na čtvercovou a není na nich vidět žádný opotřebení. Takže toho bych se nebál.
Ale hliník to asi nevydrží, to je fakt... |  | Jakou používáte strunu do křoviňáku - 3mm, 25.9.2009 chlapi, nikdo nesečete? |  | Jakou používáte strunu do křoviňáku - 3mm, 24.9.2009 Zdar chlapi, v mém oblíbeném krámě přestali mít mou oblíbenou strunu. Náhrada se o plot seká jak soletka.
Můžu vás poprosit o zkušenosti, jakou strunu používáte a jak jste s ní spokojeni?
Jde mi o to, aby dobře sekala a dlouho vydržela. Abych neměl... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|