|
Příspěvky uživatele - 35.206
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Chlazení piva, 31.8.2009 Já jsem koupil klasickou auto tašku na 12v a přetvářeč z 220 na 12 stejnosměrného. Do dané tašky jsem smotal hada z mědi na jedné straně dole je přívod a na noře z boku vývod na kohout.. Tyto tašky jsou odizolované takže krásně studené pivečko.... celý příspěvek > |  | Peceni grilovani v plech bedne, 17.8.2009 Zdravim
S kamarady jse si udelali takovou (rakev) na selata. Je pravda ze ohniste mame dole ne oddelene a jsme spokojeni. Jeden hospodsky kteremu jsme gril pujcili si nechal udelat s bocnim ohnistem. Po nejake dobe se na nas obratil at mu pujcime... celý příspěvek > |  |
|  | Ibišek, 12.8.2009 ibysek je jedovata rostlina, takze vylucuje do vzduchu jedovate plyny, ktere muzou cloveku narusit spanek |  | Ibišek, 12.8.2009 ahoj, chtel bych se zeptat jak je to s pestovanim ibysku v byte, slysel jsem, ze neni vhodne ho mit v mistnosti kde se spi, dik |  |
|
|
|