Příspěvky uživatele - 55.236

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Komule ze semen, 5.5.2010
podívejte se prosím na svoje kumule, už se olistňují? Jsem z toho docela nervozní, mám sesazené 4 barvy do jednoho keře a "tváří" se zatím, jako že uschly-nebo ještě stále spí?
Zanedbané tulipány - poraďte jak dál, 18.4.2010
Ano je to přesně tak jak píšete.Cibulky byly jak nehet na malíčku, navíc prorostly pěknou zemí a po cca 30 cm "klesly"do písčité neúrodné.Takže jsem ty zbylé nechal tam, kde jsou, posekám je s trávníkem a koupím na podzim nové. Děkuji za rady.
Je to velký problém?, 17.4.2010
Je to určitě zlatohlávek. Když přehazuji kompost v plastovém kompostéru jsou jich tam desítky a nahoře je vždy již nějaký "hotový"brouk.
Zanedbané tulipány - poraďte jak dál, 17.4.2010
Dobrý den, přiznám se, že jsem nechal tulipány ladem asi tak 6 let a dnes jsem zjistil, že každý z nich vyhnal pouze 1 list.Asi jsou už tak hluboko, že nemají sílu protlačit se ven.Přečetl jsem, že vydobývat cibule ze země je možno v červenci, ale... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika