|
Příspěvky uživatele - 209.55
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
světlé listy, 4.6.2008 Dobrý den,
naše mladá broskvoň má úplně světlé listy, skoro žluté. Hrušeň taky. Někdo mi říkal, že je to nedostatek železa v půdě? Co s tím?
děkujií |  | Pivoňky, 4.6.2008 Nechtějí prý sázet moc hluboko... |  |
|  | Pivoňky, 4.6.2008 Dobrý den,
nevíte prosím, kdy se přesazují pivoňky? Děkuji |  | Kosatce, 3.6.2008 Dobrý den,
poupata kosatců mi ještě před rozkvětem jakoby zmokvají a upadnou. Dá se s tím něco dělat nebo je potřeba je zlikvidovat? Děkuji |  | Růže a půdokryvné rostliny, 28.5.2008 A jaké letničky by byly nejvhodnější? |  | Co do kombinace s levandulí - nejlépe žlutě kvetoucího?, 28.5.2008 Přimlouvala bych se za růže, dlouho kvetou a jsou nádherné. |  | Růže a půdokryvné rostliny, 28.5.2008 Chtěla bych podsázet růže nějakou půdokryvnou rostlinou, můžu použít rozchodník? |  | Existuje menší ořešák?, 20.2.2008 Prosím, existuje nějaká roubovaná odrůda ořešáku, která je menší než obvyklé ořešáky? Nemám na zahradě moc místa a měla bych ráda ořešák. |  | Jaká popínavka do nádoby?, 20.2.2008 Prosím poraďte mi nějakou popínavou rostlinu vhodnou pro pěstování v nádobě ve stínu. Mučenka roste, ale nekvete. Byla by vhodná popínavá hortensie, zimolez nebo rdesno? Děkuji |  |
 |
|
|
|