Příspěvky uživatele - 0.57

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Prosím o radu jak napravit chybu, 4.5.2010
Kéž by se mi to podařilo, ale nic jiného mi ani nezbyde. Opravdu to není otázka života a smrti, ale když už tu možnost člověk zvolit si umístění takové stavby, a rozhodne se špatně, tak pak si sype popel na hlavu. Dobře mi tak. Snad nic není tak... celý příspěvek >
Prosím o radu jak napravit chybu, 4.5.2010 Obsahuje fotku
obr
Vzadu za skleníkem jsou jabloně ve stěně, přibudou ještě dva zákrsky jabloní. U zídky jsem naznačila, jak jsem si představovala úpravu pomocí květin. Ikdyž by květiny u zídky byly vyšší, stínit by skleníku neměly.
Děkuji za všechny nápady. Místo, kde je skleník umístění, je pouze užitková část, kterou kamenná zídka jakoby odděluje od ostatní plochy. Časem by napravo mohla být ještě jedna podobná - přikládám plánek zahrady.
Manžela nepřemluvím, celý týden se snažím s ním o tom mluvit, ale nechce ani slyšet. V základech je šest betonových panelů, ani nevím, jak by bylo možné zděnou podezdívku rozebrat. Udělali jsme chybu, které budu litovat asi pořád, kdykoliv se na ten... celý příspěvek >
Ach jo, tohle neprosadím. Ještě posílám fotografii z větší dálky, pořád doufám, že snad nějaké další řešení existuje. Za vlastní chyby se platí. Taková nerozvážnost, ale co teď nadělám?
Jako dva mladí, téměř nezkušení, zahrádkáři jsme se rozhodli, že si pořídíme skleník. Třetím rokem se snažíme upravit vesnickou zahradu, kde kdysi běhaly slepice a kde bylo neobdělávané políčko. Práce na zahrádce nás oba moc baví, ale myslím, že... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika