|
Příspěvky uživatele - 162.120
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Vadnoucí meruňka, 15.5.2012 Baycorem, při rozkvětu a po odkvétání.
p. Micák |  | Vadnoucí meruňka, 15.5.2012  --- |  |
|  | Vadnoucí meruňka, 15.5.2012  -- |  | Vadnoucí meruňka, 15.5.2012  - |  | Vadnoucí meruňka, 15.5.2012  Dobrý den,
usychají mně na meruňce celé větve. V čem je problém a jak se proti tomu bránit?
Můžu uschlé větve v tuto dobu uřezat? Proti spále jsem stromy ošetřil postřikem.
p. Micák |  | Kdy začít s postřikem Baycor proti monolioze?, 29.3.2012 To je smůla, teď když začínají rozkvétat, tak se ochladilo a prší, snad pomůže postřik. Ale spíš si myslím, že je po úrodě.
Petrakovič
|  | Kdy začít s postřikem Baycor proti monolioze?, 20.3.2012 Dobrý den,
kdy začít stříkat proti monolioze přípravkem Baycor?
Výrobce píše v návodu těsně před květem, znamená to, že se může aplikovat postřik už na pupeny? Jaká je tedy nejlepší doba k postřiku?
Děkuji Pavel
|  | Je toto moniliový úžeh?, 20.4.2011  Loni jsem všechny napadené větve na meruňkách vyřezal, přes léto vyrašily nové větvičky s listy a udělaly opět pěknou korunu. A letos jsou skoro všechny větve asi znovu napadené. Nepamatuju se, že bychom tuto chorobu v zahradě, kdy měli. A to kromě 3... celý příspěvek > |  | Usychání nových listů, 10.6.2010  Dobrý den,
chtěl bych vědět, proč usychájí v této době nové listy na meruňkách?
Meruňky byly napadeny úžehem, napadené větve jsem ostříhal. Nevím, jestli je to důsledek této choroby. |  | Odrůdy meruněk, 31.5.2010 Dobrý den, proč starší odrůdy mají nižší a rozložitější korunu větve jsou členitější, hustší (taková velká bonsaj) a nové, co jsem koupil v uplynulých 15 letech mně rostou do vyšky, dělají takové pruty, které se ohýbají, přestože je... celý příspěvek > |  |
|  | Problem s Durancii (loni nasazene stromky), 30.5.2010 Čtu tady, že "jsem koupil" tu či onu odrůdu. Já jsem zašel za humna k lesu s rýčem a lopatou, vykopal jsem si mladý stromek a zasadil na zahradě. Tak jsem to udělal asi 15x a jsem celkem spokojen. Stromkům se daří dobře akorát se mně zdá,... celý příspěvek > |  | Ananasová meruňka, 30.5.2010 Tzv. ananasovou meruňku má tchán její sice přes padesát let, ale rodí, akorát tento rok hodně utrpěla spálou. Michal KM |  | Podnož Montclar?, 14.5.2010 Může se meruňka naroubovat na kmínek mirabelky? Karel |  | Je toto moniliový úžeh?, 4.5.2010 Jestli už nebude po týdnu pozdě, nevím jestli řezat celé větve i s několika zdravými listy nebo jen ty čistě uschlé větve. Michal KM |  | Je toto moniliový úžeh?, 4.5.2010 Ještě ted v noci a v deští jsem vyběhl to omrlkout s baterkou v ruce, nedovedu si představit jak budu řezat drobné větve na 6 m vysokém stromě. Jednu z meruněk máme prokazatelně starou 40 let a furt plodí a další kolem 15 let,... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|