|
Příspěvky uživatele - 64.186
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
dotaz na vinnou revu, 12.4.2008 Dobry den, poridili jsme si tyto odrudy - Afuz Ali-datlove vino, Nero a Chrupku cervenou.Uz jsme je zasazeli a chtela jsem se zeptat zda se da dat okolo sazenic cerna textilie?!Nebo musi dychat a mit volnost.Textilie je vyhodou na plevel, ale nevim.A... celý příspěvek > |  | Křovinořez Dolmar, 13.3.2008 Vybírám křovinořez na údřžbu půl hektarové zahrady. Hlavne na seceni strani a jinak tezko pristupnych mist. Na roviny mam bubnovku. Do oka mi padl Dolmar MS 330u, ale vaham jestli radsi nekoupit krovinorez Stihl. Co se tyce pomer cena/vykon je... celý příspěvek > |  |
|  | Motorový olej - sekačka s pojezdem, 18.1.2008 Pouzivam olej M7ADS III. |  | Elektrická rotační sekačka s mulčováním, 25.9.2007 Tady je ta slíbená rada. Chcete-li pěkný hustý trávník, budete ho muset hnojit. Investujte do pomalurozpustného, vyplatí se. Teď k tomu sekání, jsou sekačky a sekačky. Jedny jsou na sekání a vyplatí se, ty další mají různé voloviny. Nezlobte se,... celý příspěvek > |  | Elektrická rotační sekačka s mulčováním, 24.9.2007 Dobře, že se ozval i někdo další. Píšete, že sekáte jednou za 2-3 týdny. Můžete nám přiblížit, jak je vaše tráva po třech týdnech hustá a vysoká? Dokážete to srovnat s nově založ. rychle rost. a hustým trávníkem? Jinak plně funkční a spolehlivá... celý příspěvek > |  | Elektrická rotační sekačka s mulčováním, 23.9.2007 Co se týče výkonu mám dobrou zkušenost s benzínovou sekačkou, podívejte se na stránky Hondy. Mám IZY 41 cm s pojezdem. Není levná, ale mají na ní momentálně slevu skoro 3tis. Ten poměr 41cm a 4,5 HP je vynikající, navíc ktyž je tam i ten pojezd a... celý příspěvek > |  | Kterou sekačku? Yard-man x Honda x Husquarna, 11.9.2007 Otočná kola prodlouží celou sekačku, vypadá to prakticky, ale v reálu s tím pak musíte dosekávat poslední kus naštorc, pokud je to např. mezi keři, tak ta délka vám to neulehčí. Pokud přemýšlíte o 53cm s pevným předkem od hondy, tak to jste cenově... celý příspěvek > |  | Kadeřavost, 2.6.2006 Nepomohl jarní postřik (před vyrašením) proti kadeřavosti broskvoně Kuprikolem má význam postřik opakovat jiným přípravkem? |  |
 |
|
|
|