Příspěvky uživatele - 64.186

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Gabrovská nebo Lepotica?, 11.1.2009
Tak sdělte jak jste v pálenici dopadl
scvrknutí hroznů, 6.1.2009
dobře, příště se polepším, i když doufam že mě to letošni rok nepotká děkuji
scvrknutí hroznů, 1.1.2009
dobry den pěstuji vinou revu čtvrtym rokem a to odrudu nero ve skleníku a odrudu cristal venku, letos se mi ve skleniku už skoro zralé hrozny během 3 dnu scvrkli jak hrozinky a měl jsem po urodě, na cristalu venku se začly vytvařet... celý příspěvek >
Ředění slivovice, 7.12.2008
Pokud se mohu přidat k diskusi tak já ředím pouze dest. vodou. Vodu kupuji v lékárně kde ji destilují v koloně ze skla - možná ji v jednom diskusním příspěvku označují jako potravinářská. Rozhodně bych nepoužil vodu která je označena jako technická... celý příspěvek >
Pokazil jsem kvas?, 7.12.2008
Nic jste nopokazil. Kvas vypadá krásně, klidně ho můžete zakrýt ale ne na těsno. V sudu se nashromáždí CO2  a ten zabraňuje tvorbě plísní. V literatuře dokonce doporučují kvasné zátky. Pokud chcete urychlit proces kvašení lze dát sudy do teploty... celý příspěvek >
Jakou ranou slivoň?, 3.12.2008
Dovolím si s Vámi nesouhlasit. Čačanská lepotica je velice plodná, sladká,dozrává koncem srpna (350 m.n.v.)chuťově není tak výrazná jako pravá švestka, patří mezi pološvestky
Modrá ryngle - kančí vejce, 3.12.2008
Zdravím Vás sháním modré ryngle které znám dle krajových názvů jako kančí vejce nebo kančí kule. Jedná se o modré kulaté ryngle s výrazným švem (prohlubní) od stopky ke špičce. V žádné školce které jsem navštívil pod takovým názvem neznají. Pokud... celý příspěvek >
Vybrat meruňku, 21.9.2008
Prosím o radu kterou z meruněk vybrat pro lokalitu Náměšť nad Oslavou (nadmořská výška 370m.n.m).Místo je chráněno od severu a západu.Byl jsem rozhodnut pro Velkopavlovickou, ale prý je pro nížiny. Děkuji.
Sekačka Husqvarna - jaký pojezd?, 28.4.2008
Přední náhon je bohužel na méně zatížené nápravě, takže oproti zadnímu moc nezabírá. Má to výhodu pouze při otočce, kdy nemusíte vypínat pojezd jak tady už zaznělo. Nemohu se zbavit pocitu, že husqvarna se snaží o novinky typu přední náhon,... celý příspěvek >
Sekačka versus svah, 28.4.2008
To je dotaz na výrobce, případně servis (brigs, husqvarna), nemyslíte? K sousedům se taky nechodíte ptát, co bude doma k večeři.
Sekačka s/bez pojedzu, 27.4.2008
Sekačku rozhodně s pojezdem. Důvody jsou k tomu dva. Nemusíte ji tlačit a jede konstantní rychlostí. Tlačit sekačku i na rovině dá práci. Pokud má stabilní rychlost seče rovnoměrně. Sekačka bez pojezdu je pouze levnější. Pokud budete šetřit, tak na... celý příspěvek >
vinna reva - rozdily?, 14.4.2008
Moc vam dekuji p.Stanislave! Predevsim se pokousim o pestovani hlavne kvuli dceram-miluji hrozny.Mame porizene Afuz Ali, Nero a Chrupku cervenou.Bydlime na Vysocine-okr.Trebic. Tak pesteni zdar  a dekuji Marie
jaká je nejvhodnější popínavka na plot z pletiva, 14.4.2008
tak s tim rdesnem musime souhlasit.Meli jsme ho na stodole a nadzvedal kridlice a lezl i po sene a vetrackou vylezal ven dal na strechu.Byla to hruza.Nejhorsi bylo ho dostat pryc.Byl zalezly vazne vsude.Renata a Marie
vinna reva - rozdily?, 13.4.2008
Prosim vas vim, ze to bude asi znit divne, ale jsem zacatecnik v pestovani vina a chci se zeptat jaky je rozdil mezi bezsemenymi a stolnimi viny?! Prosim o vysvetleni jako laikovi.Dekuji predem Marie
dotaz na vinnou revu, 13.4.2008
Tak uvidime jak se jim povede, ale dekuji za radu.No a co s tou textilii?!Mohu je mit okolo nich?Dekuji
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika