|
Příspěvky uživatele - 158.46
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Sekačka Stiga, 24.6.2010 Schema bohužel nemám a v návodu to znázorněno není, ale vzhledem k tomu, že se šteluje dopínáním lanka, řekl bych, že je to řešeno klasicky přítlačnou kladkou a řemenem. |  | Sekačka Stiga, 23.6.2010 Novinka se liší od předchozí verze pouze jiným designem koleček a především bočním výhozem. Pokud jej ale nehodláte využívat (což podle mě není opravdu potřeba, protože sekačka si poradí i s přerostlou trávou na sběr do koše i mulčování),... celý příspěvek > |  |
|  | Sekačka se silným motorem kolem 10 tis Kč, 23.6.2010 Zdravím, já jsem asi před měsícem koupil sekačku Stiga Turbo 53 S s motorem Honda. V akci jde sehnat za cca 11 500,- Kč a získáte opravdu kvalitní stroj (narozdíl od zn. Parner). Sekačka má velký výkon, neudusí ji ani hodně přerostená tráva a mulčuje... celý příspěvek > |  | Stiga Turbo 53 S Combi Honda nebo Stiga Turbo Pro 55 4S Combi, 13.5.2010 Myslím, že pokud se nechystáte séct opravdu vysokou trávu, tak boční výhoz stejně nepoužijete. Navíc dvířka (kryt) bočního výhozu jsou jenom dalším uzlem, který se může pokazit - je to odpružené a už u nové sekačky to nedosedá dokonale, jak říkám, je... celý příspěvek > |  | Výběr sekačky 15000 Kč, 11.5.2010 Já bych jen doplnil, že teď je tato sekačka v akci za 13.600,- Kč. V pátek si jdu pro ni, chtěl jsem původně Husqvarnu r152 svh, ale po diskuzi s prodavačem padla volba na Stigu Turbo 53 S - bezporuchová, 5-letá záruka a kvalitní švédský výrobek.... celý příspěvek > |  | Výběr beznízové sekačky, 6.5.2010 No, je pravdou, že mám obavu z těchto "neznačkových" sekaček. Ve všech diskuzích se najde někdo, kdo si je chválí, jiný který s nimi byl hrubě nespokojen, ale sekačku si nekupuji na 2 nebo 3 roky a asi bude lepší si opravdu ty 2000,-... celý příspěvek > |  | Výběr beznízové sekačky, 5.5.2010 Ale také o 8 cm menší záběr. A jedním z hlavních důvodů koupě nové sekačky je nynější nedostatečný záběr (46 cm). |  | Výběr beznízové sekačky, 5.5.2010 Děkuji všem za příspěvky, nakonec jsem se rozhodl pro Partner P56-875 DWA. Je jen o málo dražší než P53 a má motor B+S s výkonem 7HP! což je velice pěkná hodnota a dá se sehnat za necelých 12.000 Kč. |  | Výběr beznízové sekačky, 4.5.2010 Dobrý den, chystám se koupit novou benzínovou sekačku a potřeboval bych poradit a využít vašich zkušeností. Dosud jsem používal benzínovou sekačku Al-ko, nevím přesně typ, ale měla výkon 2,6 kW a záběr sečení 46 cm. Potřebuju ji na velkou plochu -... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|