Příspěvky uživatele - 131.36

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kombinace vibrační čerpadlo - tlakový spínač, 4.5.2010
Proč asi? Jednoduše proto, že použité díly nesplňují požadavky na hygienickou manipulaci s pitnou vodou, nejspíš proto, že se z nich uvolňují látky, které jsou v pitné vodě nepřípustné.
Krovinorez - poradte, 4.5.2010
Tenhle křovinořez jsem pořídil loni, zatím nezklamal. Dodávaná žací hlava údajně nestojí za mnoho, nevím, já na něm žací hlavu Hq z Globusu za asi 350 Kč.
Výběr beznízové sekačky, 4.5.2010
Značka MTD nemá v ČR solidní servisní síť. Al-Ko celkem ano, servis Partner by teoreticky měl poskytovat každý servis Husqvarna. Hecht se celkem asi snaží servisní síť budovat, jak funguje, to nevím, zatím jsem na jediný jejich výrobek, který mám... celý příspěvek >
Jak se dřív dělala jezírka bez folie?, 4.5.2010
Dřív se používal térpapír (nebo nátěr asfaltem) a beton nebo jako vrchol elegance stará vana, protože nic rozumnějšího nebylo k sehnání. Jedno betonové jsem rozebíral a protože předek z manželky strany kdysi "znárodnil" cement na stavbě... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika