|
Příspěvky uživatele - 1.159
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Cererit, 21.5.2010 Prosím Vás, můžete mi někdo poradit (podrobněji) jak hnojíte cereritem? A co všechno.Já jím přihnojovala tuje, ale to jsem k nim jen cererit pohodila, ale zajímalo by mě jak s ním pohnojit ve skleníku a také např.kytky, Kolik zrníček cereritu mám... celý příspěvek > |  | Otočník peruánský, 21.5.2010 Děkuji za rady, o přezimování se pokoušet nebudu, protože nemám prostory, uskladním sotva 2durmany, ale jinak na podzim vše vyhazuju,je toho škoda, letos např vyhodím 40ks muškátů, které jsem si koupila, pokud teda nepřijdou pryč vlivem špatného... celý příspěvek > |  |
|  | Otočník peruánský, 19.5.2010 Prosím zkušenější pěstitele o radu která se týká otočníku (vanilky).Do jaké výšky např.vyroste, jestli se musí zaštipovat nebo se sám rozvětví.Mám ho poprvé a nevím do čeho bych ho měla zasadit, stačí větší květináč?Děkuji. |  | Teplota ve skleníku, 17.5.2010 Děkuji všem za odpovědi. |  | Jak daleko od sebe papriky ve skleníku, 10.5.2010 Dobrý den. Se skleníkem začínám a chtěl bych se zeptat ja daleko od sebe zasadit sazenice paprik. Děkuji za odpověď Milan |  | Co dát k surfiniím?, 7.5.2010 Dobrý den, prosím s čím mám nakombinovat surfinie, chtěla bych dát do truhlíku 2ks+něco jiného.Ale nevím s čím by měli surfinie stejné požadavky.Truhlíky jsou od rána tak do 16hod.na slunci.Děkuji. |  | Teplota ve skleníku, 7.5.2010 Prosím Vás, kolik má být v létě ideální teplota ve skleníku, myslím tím jak větrat. Ve skleníku mám rajčata a papriky.Díky moc za rady. |  | Koňský hnůj a pozdější hnojení, 3.5.2010 Prosím o radu.Jsem začátečnice a letos mám poprvé možnost pěstovat ve skleníku.Do skleníku jsme navezli koňský hnůj a teď si lámu hlavu s tím jestli mám ve skleníku dále hnojit.Mám strach abych si nespálila papriky atd.když rostliny budu hnojit,... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|