Příspěvky uživatele - 147.108

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Paradajky - Rajčata - opelenie, 25.6.2010
Omyl, vyrostou za rok, na podzim zmrznou. Ostřiháte, odlistíte, necháte vyschnout a máte tyčky. Příští rok rostou znova a víc.
Kočky v zahradě, 24.6.2010
Paní nepíše, že by kočka poškodila kabely, ale jakýsi plstěný povlak. A to kočky rády škrábou, v tom určitě máte jasno.
Jak se zbavit včel?, 23.6.2010
70 úlů je už docela velký chov. Takový včelař určitě bude mít i značné slovo v místí organizaci, takže tudy cesta nepovede. Obávám, se, že jediné co pomůže, je dobře připravená žaloba. Ovšem to může být nákladná věc a VY musíte prokazovat, že Vám... celý příspěvek >
Zalamování okurek, 23.6.2010
Tak naposledy (už jsem to jednou psal) z chytré knihy. Hlavní výhon se vede nahoru, to je směrem vzhůru. Boční výhony, to jsou ty, které raší v paždí listů, paždí je to, kde řapík přisedá k lodyze, co je lohyha a řapík si někde najděte, se zaštipují... celý příspěvek >
Jak na hruškový sad cca 50let starý a cca 20let neudržovaný, 23.6.2010
1. Vy jste striktně tvrdil, že ve vegetci nelze. Já tvrdím, že lze cokoliv, když se může. 2. Podle únorových zpráv, MŽP hodlalo novelizovat příslušnou vyhlášku ve smyslu zproštění oznamovací povinnosti a povolování kácení pro zahrady a ovocné sady.... celý příspěvek >
Jak na hruškový sad cca 50let starý a cca 20let neudržovaný, 22.6.2010
Nevím, budu hodně hádat. Dejme tomu, že polokmen jabloně v plné plodnosti sklidíte za 1,5 hodiny a myslím, že jsem dost podstřelil. 50 x 1,5 = asi 80. To je 8 pracovních dnů s osmihodinovou pracovní dobou. Takže sám to za dva víkendy opravdu... celý příspěvek >
Jak na hruškový sad cca 50let starý a cca 20let neudržovaný, 22.6.2010
Rozmyslete si dobře, zda budete mít dost sil a prostředků alespoň na extenzivní hospodaření v sadu. A pracovníky na sklizeň a odbyt na ovoce.
Zahradní sprcha, 21.6.2010
Bližší info by nebylo? Vím jen o dramaticky dražších.
Rybíz - množení, 21.6.2010
To je podle mě zbytečně radikální a nemá praktický význam. Pak je lepší výsadbu zrušit a vysadit nové keře. Máme rybízy určitě přes 20 roků staré a takový zásah zatím nepotřebovaly. Pokud se délá průběžná prořezávka, takové zmlazení vlastně nemá... celý příspěvek >
Jahody v roce 2010 - aku urodu ste mali?, 20.6.2010
Vysočina, 530 m, nová výsadba na černé textilii. Asi uprostřed sklizně. Velké, vybarvené, méně sladké, bez plísně.
Rybíz - množení, 20.6.2010
Pan Rony poradil neznalému trochu podivně. Samozřejmě stříhat celý keř u země je nesmysl. Píšete, že keře jsou staré. Udělejte po sklizni postupnou probírku několika nejstarších větví, z výmladků - letošních!!! nechte jen několik nejsilnějších a... celý příspěvek >
2-takt vs. 4-takt, 20.6.2010
Uvědomte si taky, že struna má daleko největší odpor řezu ze všech nástrojů. Spousta uživatelů seká strunou velké rovné plochy, ale na to struna určená není. Kdybyste sekl nožem, spotřeba by byla dalko menší.
Parazitické hlístice, 20.6.2010
Ano. Asi obsahuje, ale tohle stačí. Jen to musí být v suchu a nemá to odpuzovadla psů a koček.
Parazitické hlístice, 20.6.2010
Mě vychází cena Mesurolu ve velkém balení asi 300 Kč/kg. Ferramol jsem koupil za 200/kg. Jinak si návnadu míchám sám z otrub a metaldehydu. Ta se dá použít ale jen ve skleníku, kde ji sypu do položených kelímků a opatrně zalévám.
Zasazení řezané růže, 20.6.2010
Pokud je z obchodu řezanými květinami, jde o skleníkovou růži, speciálně pro tento účel vyšlechtěnou a pěstovanou.Nevěřím, že by tato růže na záhoně prosperovala, i kdyby se jí podařilo takto zakořenit. Těžko se jí bude dařit u nás ve volné půdě.
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika