|
kompresor Gude, 4.7.2007 Mám pane obavy, že lepší nebo horší je v tomto případě zavádějící - když prohlédnete podrobněji tyto malé kompresorky, podle shodné konstrukce a kromě krytu a některých drobností i vzhledu, nejde se ubránit pocitu, že se jedná o stejný výrobek... celý příspěvek > |
 |
Metaltec-1 - přídavek k oleji, 19.6.2007 Co by tak mohlo mít opotřebení motoru společného s kšeftama automechaniků..? Já se třeba zrovna živím jako mechanik... a pokud to neuniklo Vaší ctěné pozornosti, GO motorů se už drahnou dobu (skoro se dá říci pár desítek let) neprovádí, protože to... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Pořiďte benzín, 5.5.2007 ...tyhle chytrý řeči mám hrozně rád... a ta elektrika která pohání vaši "ekologickou" sekačku (a nejen ji...) se asi vzala kde..?! ...nejspíš v nějaké elektrárně s velkým kouřícím komínem případně v Temelínské atomovce... Když chcete kázat o životním... celý příspěvek > |
 |
Homelite, Hecht nebo Partner? Co je lepší., 15.3.2007 Vážený pane host- xxx.xxx. auta mě už nějaký ten pátek živí...a passat je stejná třída jako třeba superb a je opravdu o třídu výše než octavia která používá podvozkovou skupinu stejnou s golfem a audi A3 (byť škodovka je díky velkým převisům... celý příspěvek > |
 |
Sekery Fiskars2400 a Fiskars1500PRO su skvele, 10.3.2007 Pane nic ve zlém ale na foru s tématem nazvaným "
Sekery Fiskars2400 a Fiskars1500PRO su skvele
" se nemůžete divit že se zde řeší pořád dokola fiskars... kdyby se to jmenovalo lesní plody tak se tady dočtete pořád dokola o borůvkách a... celý příspěvek > |
 |
Re: Sekery Fiskars2400 a Fiskars1500PRO su skvele, 18.2.2007 pro host xxx.xxx.26.254 a xxx.xxx.71.8 : za reklamu mi sice ti kluci finský nezaplatili, ale i tak jsem se sekerou spokojen (celý víkend dostávala řádně za uši) a peněz za ni zatím rozhodně nelituju ... i když nepopírám, že ta cena je opravdu celkem... celý příspěvek > |
 |
Re: Sekery Fiskars2400 a Fiskars1500PRO su skvele, 16.2.2007 Dnes jsem se stal též šťastným majitelem F 1500Pro a mohu jen a jen souhlasit... je skoro neskutečné že běžnou sekerou se musím silou rozmáchnout a touhle věcí (je to ještě vůbec skera? :-) ) do obdobného špalku spíš jen vlastní vahou sekery... celý příspěvek > |
 |
Metaltec-1 - přídavek k oleji, 6.1.2007 O M1(a obdobných makromolekulárních příměsích) jsem toho doposud mnoho nevěděl a nemám s ním ani žádnou zkušenost takže nemohu příliš posuzovat... ale téma je to každopádně zajímavé. Když pominu ony tendenční a "skrytě" reklamní stránky... celý příspěvek > |
 |
V jakém ročním období stříhat thůje?, 12.9.2006 Dobrý den.mám docela přerostlý asi cipřišek-kulatý.Potřebovala bych ho trochu sestříhnout.poraďte prosím je-li to možné,kdy a jak? |
 |