|
Bílé kruhy v trávníku, 25.9.2010 psa ani kočku nemáme |
 |
Třešen - skvrny na listech, 19.9.2010  Na zahradě mám starou třešni, která odrodila a byla v pořádku.
Před týdnem jsem zjistil, že listí začalo opadávat a na listech se objevily skvrny. Protože jsem v tomto oboru začátečník, žádám o pomoc.
Co to je za chorobu a co proti tomu dělat.... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Bílé kruhy v trávníku, 16.9.2010  Na jaře jsem vysel nový trávník. Před týdnem se začaly objevovat bílé kruhy.Myslel jsem, že je to suchem a pořádně je zalil. Bohužel výsledek žádný jenom se začaly objevovat na dalších místech.
Nevíte co to je a co proti tomu dělat. |
 |
Buk červenolistý - napaden, 10.7.2010  Vysadil jsem před 2 měsíci buk červenolistý. Buk byl zdravý a v pořádku.
Včera jsem na něm zjistil, že má zespodu listů jakoby pavučinky či plíseň. Nevím co s tím poradte. Na třetí fotce je brouček kterého jsem zahlíd možná s tím má něco společného |
 |
Thuje smaragd - větvení, 18.6.2010 Zakoupil jsem a vysadil thuje smaragd výška asi 70cm. Při výsadbě jsem zjistil, že pár stromečků je rozvětvených (nemají jeden hlavní terminál).Kamarád mi tvrdil, že až vyrostou budou se mi lámat.
Je to pravda a když jo tak co s tím (jeden výhon... celý příspěvek > |
 |
První sekání, 28.5.2010 právě že mám 600m2 a kosou jsem kosil naposlegy tak před 15 lety |
 |
První sekání, 28.5.2010 V návodu na osivu byla rada, že první seč se má provézt kosou? Jak jste to dělali vy?
Vzali jste rovnou rotační sekačku?
Díky |
 |
Roundap - ochranná doba, 9.5.2010 Za jak dlouho po postřiku Roundapem jste zaseli trávu? Čekat měsíc se mi zdá dlouho. |
 |
Thuja occidentalis Smaragd, 30.4.2010 děkuji spadl mi kámen ze srdce |
 |
Thuja occidentalis Smaragd, 30.4.2010  Zakoupil jsem ze zahradnictví 54 Thují oc. Smaragd.
Při náhodném zavítání do jiného zahradnictví kde měli také tuje smaragd měli tuje na pohled jinou barvu.
Máme thuje occidentalid Smaragd nebo nás napálily.
Děkuji za odpověď |
 |
|
 |