|
Příspěvky uživatele - 242.66
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Hrachor, lichořeřišnice, 16.5.2010 Tak to jste mě potěšil, člověk se pořád něco učí.Ještě jednou děkuju. |  | Hrachor, lichořeřišnice, 16.5.2010 Díky, ještě něco.Když je ten truhlík tak velký, nemám ta semínka dát blíž zadní straně(tam, co je opěrná mřížka)?
Alice. |  |
|  | Hrachor, lichořeřišnice, 16.5.2010 Dobrý den, prosím o radu.Letos jsem trochu nestíhala na balkonech a tak mi zbyly ještě dva neosázené truhlíky(30krát30krát60).Je za nimi opora, chtěla bych se zeptat, jestli je pozdě zasadit semena lichořeřišnice a hrachoru.Pokud ne, jak hluboko,... celý příspěvek > |  | Oleandr a vítr, 29.4.2010 Dobrý den, nevím,jestli ho máte v zemi nebo v nádobě.Já ho mám 3 roky v nádobě a to v lokalitě kde fouká nehorázně a všecho zatím přežil.Má pro jistotu tyčku.Samotnou by mě zajímalo, jakou kdo má v tomto směru zkušenost-mě se tím velice zúžil výběr... celý příspěvek > |  |
|
|
|