|
Příspěvky uživatele - 124.98
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Samosprašná třešeň bluma, 29.4.2010 omlouvám se, zapomněla jsem se předem přihlásit :-) |  | Samosprašná třešeň + bluma, 29.4.2010 Děkuji za informace.
Právě, že v okolí je to s třešněmi špatné. Takže by měla být apoň polosamosprašná. O dobu sklizně v podstatě nejde, ta může být libovolná.
A k těm "blumám" - nejspíš je to nějaká mirabelka to, co tam zatím je. Kromě... celý příspěvek > |  |
|  | Samosprašná třešeň + bluma, 29.4.2010 Pod pojmem chrupka si představuji spíše žlutomasou třešeň, pod srdcovkou červenomasou a zrající do tmavě červené (a ne jen do žlutočervené). Jsem laik, tak se omlouvám za případné nepřesnosti.
Pod blumou si představuju nějaký druh slivoně kromě... celý příspěvek > |  | Samosprašná třešeň + bluma, 27.4.2010 Zdravím, můžete mi někdo poradit vhodnou odrůdu samosprašné třešně (ev. višně) a blumy?
Zahrada je ve výšce asi 400m.n.m., ale v chladnějším dolíku u potoka. Byla tam stará chrupka, ale raději bych něco podobného srdcovce. Bluma je tam též stará... celý příspěvek > |  |
|
|
|