|
Příspěvky uživatele - 158.26
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Čierny chrobáčik na hlávkovom šaláte v skleníku, 18.4.2010 Skáčou? |  | Pěstování ředkviček, 13.4.2010 A nebývá to mimochodem napsáno na těch pylíčkách se semínky? |  |
|  | Mrkev a slimáci, 13.4.2010 Já bych spíš poradila mrknout, kde mají slimáci možnost se ukrývat - potřebují tmu a vlhko. Nebo ji prostě před nimi ochránit. Mrkev je dost háklivá, nevím, jestli by jí to prospělo. V podstatě byste jí udělala totéž, co ti slimáci. Nebo... celý příspěvek > |  | Proč mi sadba vyčouhla?, 13.4.2010 Nejsem si jistá, zda bylo nutno něčím stříkat. Pokud jste sadil do substrátu, je živin plný a malé rostlinky jich zase tolik nespotřebují. Já se se sazeničkami moc nepářu. Substrát do kelímků, buď od jogurtu (ve dně dírky) nebo do rašelinových,... celý příspěvek > |  | Hnojení česneku, 2.4.2010 Píše se howgh :-) |  | Jak rozeznat okrasné a jedlé fazole?, 2.4.2010 Někde jsem četla, že všechny fazole jsou jedlé. Respektive - fazole jsou jedovaté, jedlé jsou po uvaření. Všechny, okrasné i jedlé :-). Takže abych Vás nemátla - všechny fazole jsou jedlé, ale nesmí se jíst syrové. |  | Pozor na sadbu celeru, 2.4.2010 Vypadlo mi Ká - takže = Jak prověřit prodejce? |  | Pozor na sadbu celeru, 2.4.2010 A to jako ja? Má mi dát občanku a přísahat na holý pupek, že jeho sazenice mrazem neprošly? Vždycky je to sázka do loterie. I když koupíte špičkovou sadbu čehokoliv, může Vám ji zničit mráz, vichřice, kroupy, škůdci, choroby, soused :-)... |  | Papriky F1, 2.4.2010 Už se tady o tom psalo. Nic nezaštipuji, úroda dobrá. |  | Mrkev plná červíků, 31.3.2010 Já nechci nikomu nic namlouvat, zkusila jsem to proto, že v Receptáři to radili a také dodávali, že nikdo neví proč, ale hrůbky fungují. Dotaz zněl, jak bojovat proti červivosti mrkve. Proto jsem napsala svoje zkušenosti. Nic míň, nic víc. |  |
|  | Kvalitní kamínky do kočičího WC, 22.2.2010 Prosím o informaci, jaké máte zkušenosti s různými značkami steliva. Jde mi o to, že se mi nedaří koupit takové, které by, po vyčurání miciny, udělaly hrudky, které by se ovšem při pokusu o vybrání ze záchůdku nerozsypaly. Děkujeme moc za radu. Babča... celý příspěvek > |  | Desinfekce půdy nekomerčními přípravky, 22.2.2010 No, pod fólií teplota skutečně na takovou teplotu stoupnout může, o tom není sporu. Ovšem do jaké hloubky se půda zahřeje, to je věc druhá. Přiznám se, že nedezinfikuju nic a úrodu mám vždycky uspokojivou. Myslím si, že ve vzduchu je tolik spór,... celý příspěvek > |  | Ovocne mušky, 31.1.2010 V hlíně pokojových rostlin nejsou rozhodně octomilky. Octomilky v zimě prostě nejsou (buď jsou už na pravdě boží, nebo někde čekají na svůj čas = podzim). Jsou to tuším smutnice a těch se s největší pravděpodobností jen tak nezbavíte.... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|