|
Příspěvky uživatele - 134.138
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Lilie v kvetinaci, 26.6.2010 dakujem, pomohli ste mi :) |  | Lilie v kvetinaci, 26.6.2010 Mozete mi poradit ze aky substrat mam pouzit na presadenie lalii kt.som kupila v hornbachu?nie je na kochliku vobec napisane co je to za druh :(a farbu kvetov budu mat vraj biele a oraznove... listy su uzke a po celej dlzke stonky. Este by som... celý příspěvek > |  |
|  | Zhoustnutí habrů, 28.4.2010 mam este otazku ohladom hnojenia ziveho plotu z habru a buku, ze kedy sa ma hnojit, ci hned po zasadeni a ak ano tak kam sa dava hnojivo? navrch alebo pod korene? a ako casto a ci treba zivy plot hnojit? ak ano tak co odporucite? ako daleko od seba... celý příspěvek > |  | Zhoustnutí habrů, 21.4.2010 no tie ceresne su uz dost vysoke, takze im by vadit nemali, maju uz cez 3metre a zivy plot bude tak do 2m maximalne. Dakujem moc za informacie, buduci vikend teda budeme sadit habr-bukovy zivy plot :) |  | Zhoustnutí habrů, 21.4.2010 takze mozem zasadit habr a buk na preskacku a bude to dobre vypadat? S tym opadanim listov mi to nevadi, ze by niekde ostali a niekde nie, hlavne nech ten zivy plot nie je fadny... este mam otazky ci mozem habr a buk vysadzat pod stromy? lebo medzi... celý příspěvek > |  | Zhoustnutí habrů, 20.4.2010 Chcem sa spytat ci je vhodna kombinacia Habr a Buk ako zivy plot na chalupu? chceli by sme nejaku kombinaciu k Habru, aby boli podobne strukturou listu ale aby bol farebny alebo nejak zaujimavy aby plot nebol nudny kedze bude mat okolo 35m na dlzku a... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|