|
Příspěvky uživatele - 153.162
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Strunova sekacka - jakou, 16.5.2007 skuste viking TE1000 je to rakusky Stihl, dobra kvalita ale ide o elektricky vyzinac |  | Jakou elektrickou strunovku do 1000 Kc?, 15.5.2007 Ja som kupil Viking 600TE, je trochu drazsi ale neoplati sa na tom setrit, radsej prebytok vykonu a seka perfektne. Je to vlastne rakusky Stihl. Na dokosenie pri plotoch alebo kosenie na strmom svahu mozem doporucit. |  |
|  | Al-ko Clasic 46 BR ++, 9.5.2007 Ake mate skusenosti s touto kosackou? |  | Jakou rotační sekačku?, 4.5.2007 Dobry den, ja som pred tyzdnom kupil kosacku AL-KO CLASIC 46 BR ++, poradil mi ju kolega ktory ju ma asi rok. Mal som trochu obavy lebo zahrada kde je kosacka pouzivana ma cca 10-15%svahovy naklon. Zda sa vsak ze nema s tym problem. Akurat raz mi... celý příspěvek > |  | vyžínač elektrický či benzinovy?, 4.5.2007 Chcem kúpiť hobby vyžínač cca 1000W na začisťovanie po kosení kosačkou, resp. na kosenie strmeho svahu, záhrada je 5 ar. Vie mi niekto poradiť čo je lepšie či výhodnejšie. Zatiaľ ma oslovila AL-KO TE 1000 TA, ale zhruba v tej cene sa dá kúpiť... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|