Příspěvky uživatele - 85.1

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vzdálenost od zdi domu, 27.4.2010
Dobrý den. Chtěla bych se poradit, jak daleko do zdi domu, na jižní straně, by bylo vhodné zasadit nektarinku - zákrsek,  aby rostl rovně a neodkláněl se. Děkuji.
Choroba jahodníku, 25.9.2009
Substrát v květináči je nevhodný, způsobuje úhyn kořenů a jahodník hyne postupně dál. V substrátu je evidentně mnoho nerozložených částic, které se stále rozkládají díky dodanému hnojivu a vody.
Stavba udírny, 4.9.2009
Dobrý den. Zřejmě není vhodné nerezové potrubí. Bož.
sekačka Toro 55 cm s mulčováním a její ucpávání, 11.3.2009
U téhle sekačky asi nepomůže nic, na mokrou nebo vyšší trávu není dělaná, má malý vhazovací otvor a jiný nůž s lopatkami nejde sehnat.Už jsem jí několikrát málem vzteky roztřískal.Na doma jsem si koupil starší XA 55 MBS a maximální spokojenost.
Množení jabloní větvemi?, 26.2.2009
Ano, tímto způsobem Vám vyroste jabloň, která bude mít stejné plody, ale stromek bude zcela odlišného vzrůstu. Jabloně se běžně roubují na podnož, protože právě typ podnože určuje jaký bude mít stromek vzrůst, existují zákrsky, polokmeny, vysokokmeny... celý příspěvek >
Jahody, 5.1.2009
Draselná sůl jahodníkům nesvědčí. Draslík je k vyzrávání rostlinných pletiv. Ke zvýšení růstu šlahounů je potřeba dusík (N), nejvhodnější jsou malé dávky a 2-3x týdně. Doporučuji aplikaci postřikem na list hnojivem Hycol-MgN.
Pepíno Gold žije, 3.10.2007
Pokusím se Vám co nejvystižněji odpovědět. Mladou rostinu co nejdřív přesadit, umístit na 3 až 5 týdnu do skleníku nebo co nejblíž k oknu kde svítí přímé slunce. Za tak krátkou dobu pepíno mohutně zakoření a vyroste. Potom ven, zalévat, hnojit a... celý příspěvek >
Pepíno Gold žije, 3.10.2007
Pane Vašek je mi líto, že máte s pepínem tak špatnou skušenost. Možna jste nepoužil na mšice správný prostředek mě se osvětčil jen mospilan, který mi mšice uplně zlikviduje. stránky o pěstování pepína jsem letos podle nejnovějších skušenosti s... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika