Příspěvky uživatele - 175.31

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Fazole Gusty, 30.7.2010
Prosím zda má někdo zkušenosti s pěstováním fazolí Gusty. Děkuji.
Česnek spletený do věnců, nebo copů, 28.7.2010
Taky ho mám stonkem dolů a vydrží i déle než rok. Mám ho v suchu v pokoji.
Vlhkoměr do květináče, 25.7.2010
Pokud jde jen o to zda zalít, existují různé amatérské konstrukce které měří odpor zeminy. Ten se v závislosti na vlhkosti dost mění. Snímače bývají doplněny signalizací nebo přímo napojeny na zavlažovací zařízení. Ale např. v Botanické zahradě ve... celý příspěvek >
Sušení ovoce, 24.7.2010 Obsahuje fotku
A což tak zkusit tuhle? Je na zdi, nezabírá místo, nepotřebuje zdroj energie. Plochu má asi jako místo na skříni a šuplíčky se vyjímají velmi pohodlně.
Jak na Mandelinku bramborovou?, 24.7.2010
A co takhle sbírat a sbírat?
Pěstování nakladaček, 24.7.2010
Já měl tedy letos úrodu asi 3x větší než jsem předpokládal. Nedělal jsem s nimi nic mimořádného ale sázel jsem až koncem května (počasí bylo poněkud studené) a v červencových vedrech jely jak zběsilé. Jen jsem je každý večer zaléval vyhřátou vodou... celý příspěvek >
Granulovaný hnůj kdy?, 18.7.2010
Prosím o radu. Kdy je vhodnější dávat granulovaný kravský hnůj okurkám? Zda je to lepší na podzim a zarýt nebo až na jaře před výsadbou okurek. Díky.
Úplný amatér - čím zbavit zahrádku všeho zeleného?, 17.7.2010
Mě na kole po ohni báječně roste svlačec.
Dursban, 14.7.2010
Pro ty kteří ho vůbec neznají. Granulky jsou velmi malé, skoro jako mák a pěkně smrdí. Ale účinný je. Jen prosím zahrabat trochu hlouběji kvůli všetečným domácím zvířatům.
Mravenci v hlíně, 10.7.2010
Jenom drobnou poznámku. Pokud nemáte domácí zvíře nebo velmi malé děti můžete se s různými jedy dokonale vyřádit. Pokud ano nezapomeňte na to prosím.
Co je to - okurky, 3.7.2010
Díky moc za tipy. Je to ta molice odporná vopice. Našel jsem krásný obrázek na netu a přesně odpovídá. Teď ještě ten Mospilan. Díky moc.
Co je to - okurky, 2.7.2010
Díky za tip. Něco podobného to bude. Velikost by odpovídala, sucho také ale je to přímo bílé, takový minimotýlek asi 2-3mm. Ta potvora je samozřejmě ze spodní strany listů takže se na ní normálně nemůže. Možná by to chtělo koupit postřikovač Solo,... celý příspěvek >
Co je to - okurky, 2.7.2010
Prosím o radu. U okurek začínají žloutnout listy a na spodní straně listů jsou bělavé čárky. Podezíral jsem v tomto parnu svilušky ale tohle nevím. Máte tušení co to je? Okurky jsou v suchu, zalévané konví ke kořenům.
Jak krmit slepice, 28.6.2010
Když jsem začínal se slepicemi tak jsem je krmil "ad libitum" tj. sežer co můžeš taky kukuřičným šrotem a tvarohem aby netrpěly. Nenesly. Tak jsem jednu zabil a zjistil, že je úplně zarostlá sádlem. Ostatní pak už nic nedostaly, jen pšenici... celý příspěvek >
Musí se travní semeno zasypat?, 27.6.2010
A když to budete pořád zalévat tak ho můžete nechat i na povrchu. Nezaschne zas tak snadno. Ovšem zasekání hráběmi je spolehlivější.
Další diskuze:  1,  2,  3,  4,  5  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika