Příspěvky uživatele - 178.82

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
bezsemenne odrudy, 6.2.2008
Velmi chutná bezsemenná odrůda je Perleta, do Prahy bych se ji rozhodně nebál dát. Jediným nedostatkem jsou poměrně malé bobule, na zdi nebude ani tak napadana chorobami. Sám ji mám na zdi nejméně pět let v horších podmínkách, nevymrzla ani ... celý příspěvek >
Odrudy do vyšších poloh, 2.2.2008
Z uvedených odrůd je Alden udáván jako středně raný, někde i polopozdní, asi by u něj záleželo na stanovišti, aby stačil dozrát.Jinak je slušně odolný mrazu a chorobám.Podobně i Sevar a Dačnyj bych do vyšších poloh nedoporučil vzhledem k pozdější... celý příspěvek >
Dotaz, 23.1.2008
Odrůdu Helios mám tři roky a nenašel jsem zatím odrůdu, která by byla více náchylná na padlí révové, což bude na rozdíl od perenospory dělat problémy i ve skleníku. Mrazuodolnost se udává okolo -19°C. Zraje tak v půce září. Jupiter je na tom s... celý příspěvek >
černá skvrnitost, 1.11.2007
Nejedná se náhodou o padlí? Kuprikol ani Novozir jsou proti padlí neúčinné.
Jaký druh révy - poraďte, 29.10.2007
Bohužel popis je velmi stručný, z toho se moc poznat nedá. Podle jahodové chuti bych si typoval na nějakou starší odrůdu pocházející také z Vitis labrusca.Ještě odkaz na stránku v ruštině o odrůdě Othelohttp://vine.com.ua/sorta/arhiv/otello.html
Další diskuze:  1112  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika