Příspěvky uživatele - 151.38

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Valjevka, 1.11.2010
Tvorba koruny z velké části závisí na tom kdo ji tvaruje, a kolik času, a úsilí tomu věnuje.Mám taky Valjevku, i jiné slivoně, a tvatuji všechny s hlavním terminálem, a postranímí větvemi rovnoměrně rozmístěnými po obvodu koruny.Tam kde se větévce... celý příspěvek >
Kráska, Hargrand, Sylvercot, Sylred, 22.10.2010
Dobrý den.Trochu jste mi pomohl pane Kafko.Z jíného vlákna (nejaromatičtější odruda) popisujete Goldrich jako Vaši nejlepší odrudu, kterou jste ochutnal v Lednici.Je ale Váš názor objektivní?Nechci nijak podceňovat, znevažovat Vaš... celý příspěvek >
Redhaven - a ty ostatní, 18.10.2010
Zajímalo by mě, jak si letos vedl Redhaven oproti jiným odrudám co se týče kadeřavosti, v závislosti na letošním vlhkém, a studeném počasí.A jaká byla letošní úroda oproti jiným. rostislavik
Kongresovka, 15.10.2010
No myslím, že se pletete.Takovou neznám.Bude to Komisovka.Neni-liž pravda? rostislavik
Hrušeň mi vykvetla v září?, 12.9.2010
Pozdně letní řez není chybou, ale nový moderní trend ovocnářství.Taky jsem ho dělal v srpnu.Nevyčerpává strom v letních vedrech odpařováním vody z listové plochy.Dále pomáhá diferencovat květní pupeny pro příští sezonu, a oslabuje růstu vlků na... celý příspěvek >
Hrušeň mi vykvetla v září?, 12.9.2010
Slyšel, nebo četl jsem, že po časnějším letním řezu jadrovin začnou z horních oček růst nové letorosty už s diferencovanými květními očky.Které samozřejmě nebudou plodit. Není se třeba obávat, Vaše hrušeň se další léta umoudří, a začne kvést na... celý příspěvek >
Jak na kvas, 8.9.2010
Švestky nemyju.Aronii proplachuju vařící vodou.Jablka, hrušky máchám ve vaně studenou vodou.Stopky u hrušek odstraňuju. rostislavik
Sršně - jak na ně?, 7.9.2010
Sršni jsou méně jedovatí oproti včelám, vosám.
Jak provést řez letos zasazené meruňky?, 4.9.2010
Protože, v mém případě např. zakrácením výhonu docílím jeho obrůstáním postraními větvemi, což je žádoucí.Na staré větvi těžko donutím větev obrazit bočními.Nakonec která větevička je nevhodná, je snadnější ji odstranit, než na tom samém místě ji tam... celý příspěvek >
Co je to za nemoc švestek, 3.9.2010
Šarka není vidět ani na listech, ani na plodech.Letošní úrodu ovlivnilo studené, a vlhké počasí.Na plodech je to patrné.Já sám mám tosamé na svých slivoních.Na listech je vidno nějaká houbová příčina. rostislavik
Choroba révy, 13.8.2010
Myslím si, že je to padlí (moučnatka).Přípravky jsou dostupné na trhu.
Barva hortenzie, 10.8.2010
Chci podpořit Vaši diskusi, protože mě to taky zajímá, a budu rád když někdo poradí. Máme dvě Hortensie vzdálené asi 30 m.,zasazené na protilehlých rozích domu, a jsou bledě fialové.Chtěl bych aby měly modrou barvu.Slyšel, nebo četl jsem, že je... celý příspěvek >
Nedostatek hořčíku a listová analýza, 7.8.2010
Mně se projevuje nedostatek hořčíku taky hlavně na Krystalu, i když po minulých létech na to dbám, a hnojím dodatečně více Wuxalem super, plus jiné.Na jiných odrudách toto nepozoruji. rostislavik
Odruda?, 30.7.2010
Nevím, podle fota mi připomíná naše naroubované větvě, odrudu taky neznám.Naše jablka jsou v tuto chvíli zelené, budou zrát asi za tři týdny.Toto jablko mi připadá zvláštní svou chuťí.Je výrazně sladké s velmi kyselým ocasem.Podle fota je to... celý příspěvek >
Šarka?, 19.7.2010
Zde se jedná o nedostatek hořčíku. Nedostatek zinku způsobuje zdrobnění listů. No to jste se vyznamenal.Tady se nejedná o révu, a jeji nedostatek hořčíku, ale o příznaky chlorozy(kalciozy) broskvoňÍ.Vápník se váže s železem, tuďíš ho rostlina nemůže... celý příspěvek >
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika