|
Příspěvky uživatele - 151.38
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Chrudimská, 30.11.2010 Zkuste na jaře zasadit pár odkopků či semenáčků myrobalánů, podél silnic je jich dost, za rok či dva si je přeroubujte a uvidíte jak porostou.
Tady není čas na nějaké zkoušení.Víte co to trvá času než by stromky vyrostly, a začaly plodit? Jestli... celý příspěvek > |  | Chrudimská, 30.11.2010 Do mokřejších půd, ale i do normálních St.julian A, nemá rád sucho.Krymsk 1,Krymsk 2.Wangenheimová, a ty co pocházeji z ní-Wa*Wa, Wavit.Je otázka co se dá sehnat.Sázet lze na dva metry od sebe.Stromky rostou velikosti 45-70 procent velikosti švestek... celý příspěvek > |  |
|  | Chrudimská, 28.11.2010 Jak jste psal-všechno máte na myru.No to Vám musí růst jak se říká, jak z vody.Příčina vašich problémů může být jiná.Například, že kořínky stromků jsou ožrané od hryzců, vysoká spodní voda, nebo moc hnojíte, okopaváte.Taky letošní rok byl mimořádně... celý příspěvek > |  | Sázení meruněk a broskví na podzim, 22.11.2010 Já například koupil stromky, přišly mi minulý týden, udělal jsem ve skleníku prohlubeň do které jsem strčil kořeny, a přihrnul jsem zeminou a zalil.V zimě je průběžně zalévám, aby nevyschly kořeny.Na jaře, když se teplota ve skleníku začíná zvedat,... celý příspěvek > |  | Hrušeň Clappova, 21.11.2010 Souhlas dlouhodobé odvětrávání pálenky, když je dobře udělaná ji nemůže ublížit, ba naopak jenom prospěje.
Ale chlapi běžte si s tím tématem někde jinde, kde se to hodí.Tady to nemá s pěstováním, ošetřováním,ochutnáváním, nevím co ještě clappovy... celý příspěvek > |  | Vaše Top ten odrůdy hrušní, 19.11.2010 Koupil jsem Pařížanku byl to asi omyl 8 let nerodila nevím proč.No proč asi.Odpovím si sám.Neměla v blízkém okolí opylovače.Hrušně jsou totíš cizosprašné všechny.Poté co jste do koruny stromu vrouboval opylovače začala rodit.Zajímalo by mě, jestlipak... celý příspěvek > |  | Jak připravit pudu pro ovocne stromky, 16.11.2010 V mém případě dělám takto.Taky nemá moc prostoru na zahradě, takže když pokácím starý strom, vytáhnu kořeny, vyhloubím díru 1,5m do šířky,1m do hloubky.Spodní hlínu-celinu -2 kolečka vyvezu pryč.Na spod dám horší půdu, a míchám vrstvy s... celý příspěvek > |  | Najlepšie slivky, 15.11.2010 Taky si to myslím, že po přenosu viru šárky na list(jak jinak, na letorost určitě né!) odrudy JOJO odumřou pletiva listu dřív, než se nákaza dostáne dál do letorostu.Je to nepravá resistence na vir šarky.
Proto si myslím, že slivoně, které mají... celý příspěvek > |  | Série Top, 14.11.2010 No jakou chuť teda opravdu má Topteista.Víme to?Co už víme je, že bude asi opravdu sladká 22-30 BRIXu.Ale jestli je taky aromatická, chuťová, ne jenom cukernatá-to považuji za néméně duležitou informaci.Ještě mi nerodila, s napětím čekám úrodu až za... celý příspěvek > |  | Najlepšie slivky, 13.11.2010 No jakou chuť teda opravdu má Topteista.Víme to?Co už víme je, že bude asi opravdu sladká 22-30 BRIXu.Ale jestli je taky aromatická, chuťová,ne jenom cukernatá-to považuji za néméně duležitou informaci.Ještě mi nerodila, s napětím čekám úrodu až za... celý příspěvek > |  |
|  | Slunečnice, 11.11.2010 No jen aby Vám to vydrželo i na konci zimy, když je krmiva nejvíc potřeba.Ted bych rozhodně nekrmil, je ještě čas, a teplo.Nechme ptáky, aby si hledali potravu sami, a nezlenivěli čekajíce, že ji najdou v krmítku.Co když tam jednou nebude.V tomto... celý příspěvek > |  | Odrůdy Eva, Victoria, Lidy, 6.11.2010 V nadmořské výšce 220 mnm. máte problémy s dozráváním?Máte ji (Kodrjanka) na volném prostranství, nebo u zdi.Píšou, že hobov.chorobami moc netrpí, chutově prý výborná.Já jsem v 420 mnm.,a příští rok si ji chci pořídit ke stěně budovy.
rostislavik |  | Presadzanie, 5.11.2010 Pro přesazení je nejlepší období jednoznačně, a bez diskuzí podzimní období.Mimo jiné z důvodu využití zímní vláhy, a následného profitu-rychlejšího jarního startu.
rostislavik |  | Teraza - jaké je to zahradnictví?, 5.11.2010 Obracím se na všechny zákazníky onoho zahradnictví, kteří mají nějakou zkušenost s tímto zahradnictvím, ať už kladnou, popř.jinou.
Zaznamenal jsem v poslední době náznaky, že si zákazník objedná zboží, a firma nijak nereaguje, ať písemně, nebo... celý příspěvek > |  | Valjevka, 3.11.2010 Taky mám Valjevku na St.julianu teprve druhým rokem.Ještě neplodila, ale díval jsem se, že už je vytvořeno plodonosné dřevoa trny, tak první úrodu čekám napřezrok.
Letos jsem měl první pořádnou úrodu na Hamanově, sazenou 2004.No jak ta mě zklamala!... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|