Příspěvky uživatele - 225.82

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jakou filtraci, 15.6.2010
Tak jsem nakonec zakooupil filtraci azuro 7 od mounfieldu. Stála sice 8800 ale v akci k ní byl xbox 360, který se mi podařilo na aukru prodat za 4800, takže výsledná cena byla poloviční. A když k tomu vezmu 7 letou záruku, tak si myslím, že je to... celý příspěvek >
Solární pyramida, 7.6.2010
Díky za odpověď. Mám bazén o průměru 4,57 m, tedy 11,4 m3. Problém je v tom, že kolem bazénu mám hodně zastíněného prostoru, takže deskový solární systém nemám kam nainstalovat. A výhodou solárních pyramid je, že se dají natočit popř.přemístit na... celý příspěvek >
Solární pyramida, 6.6.2010
Chtěl bych se zeptat, jestli má někdo zkušenost s ohřevem vody v bazénu solární pyramidou. Hlavně mě zajímá, jestli je výsledný efekt srovnatelný s klasikým deskovým solárním ohřevem. Jelikož nemám možnost umístit v okolí bazénu klasický solární... celý příspěvek >
Jakou filtraci, 9.5.2010
Nikdo nemá žádnej názor? Nebo zkušenost s konkrétním tipem filtrace? Tak asi koupím filtraci azuro se solárním ohřevem od mountfieldu. Myslím si, že to bude asi nejlepší volba.
Jakou filtraci, 25.4.2010
Ahoj. Mám bazén s nafukovacím prstencem o rozměru 4,57 x 1,2 m. Jednu sezonu jsem ho používal s dodávanou kartušovou filtrací, což bylo k ničemu. Letos chci koupit novou pískovou filtraci. Ale jelikož se v nich moc nevyznám, potřebuji poradit. Vím že... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika