Příspěvky uživatele - 157.194

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Mazání řetězu při volnoběhu, 25.4.2010
Jsem pročetl celý návod k používání a je pravdou že se tam o tom, že by se mělo olejové čerpadlo při volnoběhu odpojit nepíše. Odpoledne jsem něco opět nařezal a pila řeže pěkně (ve srovnání se slabší sousedovou), vůbec nekouří akorát občas... celý příspěvek >
tak teď tomu nerozumím.. proč teda vytéká?? podle mě by neměl ne?? přece mi nemůže kapat olej z pily když neřežu..
teď jsem něco málo pořezal.. pila "dává stopu" při řezání takže maže dobře ale jakmile přejde do volnoběhu (při kterém mi řetaz poctivě stojí) tak z ní začne kapat olej. a to tak že je to cca co dvě vteřiny to kapka.
to jsem udělal. a právě při volnoběhu to dává olej. Když přidám plyn dává o něco víc, ale když nechám pilu na volnoběh tak dává olej taky.
Dobrý den, mám novou pilu Partner 842 a dnes jsem ji nastartoval a zjistil, že z ní kape olej při volnoběhu. To by podle mě nemělo. Sundal jsem lištu pilu nastartoval a při volnoběhu vykapával olej. Nebylo to podle mě z hadičky (že by byla prasklá... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika