Příspěvky uživatele - 59.152

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Výsev (symbol na obalu), 5.4.2010
Nedalo mi to a šel jsem se podívat na balíčky semen a zjistil jsem, že od fa.Semo je ten údaj na všech, Nohel to má jen na některých.A opravdu je to hlubka, tedy jak hluboko vysít.:-).
Popisky k rostlinám, 4.4.2010
Pokud jde o větší a trvalejší rostliny, keře,révu, stromy, atd., udělám si na kus papíru stručný plánek s popisem a uložím doma v šuplíku.Jen nesmím zapomenout do kterého.A taky zapsat případnou aktualizaci.:-).
Výsev (symbol na obalu), 4.4.2010
Je to jak hluboko musíte semena vysít.:-(.
Rozluštím záhadu se jménem rostliny?, 28.3.2010
Ano, je to zřejmě Lebeda zahradní, mám ji od známého, že prý odpuzuje krtonožku.Ale nefunguje to. Proti krtkům snad jo.V záhonkoch, kde ji nechám sem tam růst, se neobjeví, zatímco v trávě, daleko od záhonků, jsou.Mám ji i v zelené barvě a normálně... celý příspěvek >
Poradíte, co je to za kytku?, 28.3.2010
Taky mám semínka. Kdy a kam ji vyset?:-)
Číhání na jaro, 27.3.2010 Obsahuje fotku
Taky jsem fotil jen tak pro radost.:-).
Pěstování rajčat, 27.3.2010 Obsahuje fotku
Jen pro zajímavost-přikládám foto rajčat vysetých do perlitu a substrátu.Po 20 dnech od výsevu.:-).
Jak na krtonožku?, 17.3.2010
Přečtěte si starší diskuzi o krtonožkách, je to tam již vše popsané.Já je chytám v trávníku pomocí jaru-pár kapek do díry apak zaliji vodou. Po chvíli vyleze ven. V záhonkoch je chytám do sklenic s vodou zapuštěných do země. Ale je to marný boj. I... celý příspěvek >
Polykarbonátové od Lanitplastu, 14.3.2010
Zeptám se ještě jinak. Pokud by jste znovu kupoval skleník, koupil by jste opět stejný?(polykarbonát-Laniplast)
Papriky - kypření, 14.3.2010
Kroužky z 5l knystrů používám taky.Ale z úplně jiného důvodu.Jako ochranu před krtonožkou.Je to jediný možný způsob jak ochránit rostlinu (papriku, rajče) před podežráním.:-).
Číhání na jaro, 14.3.2010 Obsahuje fotku
Tak u nás na Slovácku už jaro začíná vítězit nad zimou. Krokusy byly předevčírem ještě pod sněhem, a dnes se již chystají na květ. :-).
Polykarbonátové od Lanitplastu, 17.2.2010
A jinak jste se skleníkem od Laniplastu spokojen? Doporučil by jste ho ke koupi?
Krmítko pro ptáčky, 10.2.2010 Obsahuje fotku
I takhle se dá přikrmovat :-)
Porovnejte sve sazenice s jinymi pestitely stejnou odrudu, 4.2.2010
Letos jsem poprvé zasel papriku do čistého Agroperlitu, a opravdu to trvalo trochu delej než to vylezlo, ale rostlinky vypadají lépe zdravěji a nejsou vůbec vytáhlé :-).
Kdy zasit papriku, rajce, okurky, 4.2.2010
Mně se osvědčilo vysévat papriky v půlce ledna, rajčata v půlce března a okurky +melouny přesně 11.4. Do zmrzlých, kdy vše jde ven je to narostené tak akorát. Papriky i rajčata většinou již začínají kvétct :-).
Další diskuze:  6789  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika