|
Příspěvky uživatele - 59.152
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zázraky v zahradě, 2.5.2010  Taky přidávám fotečky z včerejšího krásného dne.:-). |  | Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 24.4.2010 Vyslepoval jsem očka na kmíncích révy, střihal broskve, vyséval jsem ven sladkou kukuřici, okurky, cukety a tykev Apetit.A jako každý den chytal krtonožku.Dnes slabé jen 3ks při kypření kolem nektarinky.:-). |  |
|  | Výsev a předpěstování sazenic ve skleníku, 24.4.2010 Jak by mi rostly sazenice paprik, pokud bych je měl od konce března v nevyt. skleníku?.:-). |  | Lze jeste v tuto dobu sadit stromky, 24.4.2010 Jen saďte, ale víc je sestřihněte, a dobře zalejte.A před vysazením aspoň na den namočit do vody.Pak zalévat jen občas, ale pořádně.Přeji hodně úspěchů.:-). |  | Hnojení sazenic rajčat, 23.4.2010 A proč to nepřesadíte do pěstebního substrátu?:-) |  | Po zasetí nezalévat?, 23.4.2010 Doporučuji do prvního deště nezalévat, pak ale již musíte.Nesmí při klíčení zaschnout!.:-). |  | Jaké osivo prosím o radu?, 23.4.2010 Peruánskou višeň jedině od Sema, melouny raději od Sema, mrkev Hamík od Sema už nikdy, u ostatního to neřeším.Ale většinu mám od Sema.:-). |  | Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 20.4.2010 Kapku jaru do díry co jde dolů, zaliji vodou, za chvíli vyleze ven.:-). |  | Malinoostružina, 18.4.2010 Taky mám TAYBERY již několik let, průběžně na různých stanovištích. Nejlépe plodí, když mají kořeny ve vlhku, vrch plně na slunci.Má dlouhé šlahouny, které když se dotknou země, ihned zapouští kořeny.Pěstuji je na drátěnce, ve výšce asi 1m(6 drátů... celý příspěvek > |  | Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 18.4.2010 Tak já jsem dnes po příchodu z práce byl zkontrolovat jak to roste v zahradě. Cibule, špenát,mrkev, petržel a hrášek už je venku.A když jsem viděl díry v trávníku od krtonožky, tak jsem začal s odchytem. Prvních pět to má za sebou.:-). |  |
|  | Papriky F1, 16.4.2010 Já pěstuji papriky ve foliovém krytu (asi 80 cm vysokém) i ve vin. oblasti. Papriky v něm mají lepší podmínky pro růst.Pro rajčata se mi moc neosvědčil.:-). |  | Knížka pro zahrádkáře, 15.4.2010 Dvanáct měsíců v zahradě od J.Hohne a P.G.Wilhelma- sice je to přeloženo z německého originálu, ale je tam opravdu hodně dobrých rad. Od plánování, výsadby,pěstování, stříhání až po sklizeň.:-). |  | Kustovnice čínská, 9.4.2010 Tak jak Vám přezimovala Kustovnice? Mně zmrzla (bývalo až -23).Naštěstí jsem měl nechaný jeden výhon, který rostl z kořenů.Ten přežil a už se zelená.:-). |  | Kniha, 7.4.2010 Já mám Vinařův rok od autorů V.Hubáčka a Ing.D.Míše.Je tam popsáno podrobně co dělat ve vinici/sklepě/školce, každý měsíc zvlášť.Informací hodně, pro laika jako já, zbytečně moc.:-). |  | Založení zeleninové zahrádky, 6.4.2010 Po použití herbicidu bych tam nic co chcete jíst, minimálně rok nesázel.A navíc na 10m čtverečních Vám opravdu stačí jen ten rýč a motyka.Ne nadarmo staří zahrádkáři tvrdily, že nejlepší herbicid je motyka.A jesli je možné ještě teď zrýt záhonek?... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|