Příspěvky uživatele - 63.153

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Dolamar-Sachs 100 - volnoběh, 22.4.2010
Gufera tam šla hodně těsně musel jem je opatrně naklepat. Ta výměna všech těch dílů vznikla na základě chování pily, které popisuji, ale nezlepšipose to. 1.5. prověřím všechny Vaše nápady a pokud na nic nepřijdu pokusil bych se natočit chování motoru... celý příspěvek >
Dolamar-Sachs 100 - volnoběh, 21.4.2010
To určitě ne - ověřoval jsem to
Dolamar-Sachs 100 - volnoběh, 21.4.2010
Chcípání je takové, že řežu na plný plyn a za pár sekund začnou klesat otáčky jako by se pila dusila na plyn nereaguje a chcípne. Jindy jí nastartuji přidám plyn a zase jako by se dusila a chcípne. Pak jí většinou nastartuji jen se sytičem a až... celý příspěvek >
Dolamar-Sachs 100 - volnoběh, 20.4.2010
Mám tuto pilu cca od roku 1981. karburátor je v provedení s jednou hadičkou. dlouhá léta jsem s ní byl spokojen, až poslední roky začal být problém s chcípáním po chvilce řezání. Vyměnil jsem gufera na klice, všechna těsnění, membránu... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika