Příspěvky uživatele - 73.233

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
vhodná odrůda, 2.5.2007
tak zase tak vysoko ta voda neni:) je urcite kolem metru, mozna i vic, ale na jare, kdyz taje na horach snih, tak se pohybuje okolo 30 cm, na takove vysi se drzi cca mesic. dekuji za reakce
Olej do dvoutaktu, 1.5.2007
mam strunovou sekacku a pilu, cca 10 let. pouzivam olej castrol super tt, muzu zacitp pouzivat i nejakou levnejsi variantu? mimo m2t:) diky
vhodná odrůda, 1.5.2007
Mám zahradu cca 200 m.n.m. Je tu docela vysoko podzemní voda, možná z toho důvodu černá dřevo u některých stromů. Jakou odrůdu vysadit, aby byla odolná vůči nemocem, nemusela se chemicky ošetřovat, nezmoučněla, případně byla vhodná do kvasu? Loni... celý příspěvek >
Praskani kminku u Durancii, 30.4.2007
mam podobny problem, vloni zacal praskat kminek na jedne svestce a letos uschla. praskliny se objevily i na dalsich stromech. ve kterem obdobi je vhodne strikat? v jakych frekvencich? zachrani se jeste stromy, na kterych se praskliny objevily letos?... celý příspěvek >
zahradni pumpa Lila, 2.4.2007
Dobrý den, mám již nějaký čas pumpu zn. Lila, vloni začala zlobit tak, že nedržela vodu a musela se zalévat vodou, aby začala čerpat, tak jsem koupil do studny nový koš a problém ustal. Na zimu jsem pumpu odmontovat a ted na jare jsem ji opetovne... celý příspěvek >
Jak zamezit rychlemu obrustaní vlky, 27.2.2007
Dotaz - take mi ze stromu vyrustaji od korene kolme vyhony - pisete ze prihnojit - cim? Nepotrebuji pytel 20 kg, ex. neco mensiho? pro par stromu.
zahradni zebrik, 26.2.2007
dobry den, koupili jsme velkopu zahradu se spoustou jabloni ruznych vysek - i kolem 5 m. chceme nyni kopit zebrik na strihani tromu, je lepsi koupit klasicky dreveny dvojak nebo hlinikovy? nemam zkusenosti. co je lepsi? diky
Svestka a msice, 19.2.2007
dobry den, pred 2 lety jsem vysadil 2 svestky - gabrovska, loni byla jedna napadena msici. tu jsem vyhubil postrikem, napadene konce vetvi ostrihal, ale oproti nenapadene svestce je stromek v kmeni polovicni a ani neni tak bujne rozrostly. ma sanci,... celý příspěvek >
Stříhání stromů, 19.2.2007
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, je možné v tomto období začít již stříhat ovocné stromky? Většinou je stříhám až později, ale vzhledem k tomu, jaká je letos zima... Děkuji.
Vysadba noveho stromku, 12.2.2007
Dekuji za odpoved. Drive tam byla svestka, ted tam planuji dat jablon - jadernicku. Parez uz je venku, zustala po nem jama v prumeru necele 2 metry. Koreny byly zcasti shnile, nektere byly ovsem pevne. Muzu jamu zasypat puvodni hlinou - ta co byla... celý příspěvek >
Vysadba noveho stromku, 1.2.2007
Dobry den, chtel jsem se zeptat - planuji vysadit novy stromek na misto stareho - puvodne tam byla svestka, ale je jiz cca 5 let sucha a je tam po ni uz jen parez, ktery hodlam dat ven. Musim pred vysadbou noveho stromku menit i pudu? A co koreny po... celý příspěvek >
Stěny z jabloní, 29.11.2006
Odruda se jmenuje cihla obecna, sklada se na sebe, spoji se maltou a pak vytvari prekrasnou stenu:)
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika