|
Příspěvky uživatele - 73.233
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
vhodná odrůda, 2.5.2007 tak zase tak vysoko ta voda neni:) je urcite kolem metru, mozna i vic, ale na jare, kdyz taje na horach snih, tak se pohybuje okolo 30 cm, na takove vysi se drzi cca mesic. dekuji za reakce |  | Olej do dvoutaktu, 1.5.2007 mam strunovou sekacku a pilu, cca 10 let. pouzivam olej castrol super tt, muzu zacitp pouzivat i nejakou levnejsi variantu? mimo m2t:) diky |  |
|  | vhodná odrůda, 1.5.2007 Mám zahradu cca 200 m.n.m. Je tu docela vysoko podzemní voda, možná z toho důvodu černá dřevo u některých stromů. Jakou odrůdu vysadit, aby byla odolná vůči nemocem, nemusela se chemicky ošetřovat, nezmoučněla, případně byla vhodná do kvasu? Loni... celý příspěvek > |  | Praskani kminku u Durancii, 30.4.2007 mam podobny problem, vloni zacal praskat kminek na jedne svestce a letos uschla. praskliny se objevily i na dalsich stromech. ve kterem obdobi je vhodne strikat? v jakych frekvencich? zachrani se jeste stromy, na kterych se praskliny objevily letos?... celý příspěvek > |  | zahradni pumpa Lila, 2.4.2007 Dobrý den, mám již nějaký čas pumpu zn. Lila, vloni začala zlobit tak, že nedržela vodu a musela se zalévat vodou, aby začala čerpat, tak jsem koupil do studny nový koš a problém ustal. Na zimu jsem pumpu odmontovat a ted na jare jsem ji opetovne... celý příspěvek > |  | Jak zamezit rychlemu obrustaní vlky, 27.2.2007 Dotaz - take mi ze stromu vyrustaji od korene kolme vyhony - pisete ze prihnojit - cim? Nepotrebuji pytel 20 kg, ex. neco mensiho? pro par stromu. |  | zahradni zebrik, 26.2.2007 dobry den, koupili jsme velkopu zahradu se spoustou jabloni ruznych vysek - i kolem 5 m. chceme nyni kopit zebrik na strihani tromu, je lepsi koupit klasicky dreveny dvojak nebo hlinikovy? nemam zkusenosti. co je lepsi? diky |  | Svestka a msice, 19.2.2007 dobry den, pred 2 lety jsem vysadil 2 svestky - gabrovska, loni byla jedna napadena msici. tu jsem vyhubil postrikem, napadene konce vetvi ostrihal, ale oproti nenapadene svestce je stromek v kmeni polovicni a ani neni tak bujne rozrostly. ma sanci,... celý příspěvek > |  | Stříhání stromů, 19.2.2007 Dobrý den,
chtěl jsem se zeptat, je možné v tomto období začít již stříhat ovocné stromky? Většinou je stříhám až později, ale vzhledem k tomu, jaká je letos zima...
Děkuji. |  | Vysadba noveho stromku, 12.2.2007 Dekuji za odpoved. Drive tam byla svestka, ted tam planuji dat jablon - jadernicku. Parez uz je venku, zustala po nem jama v prumeru necele 2 metry. Koreny byly zcasti shnile, nektere byly ovsem pevne.
Muzu jamu zasypat puvodni hlinou - ta co byla... celý příspěvek > |  |
|  | Vysadba noveho stromku, 1.2.2007 Dobry den, chtel jsem se zeptat - planuji vysadit novy stromek na misto stareho - puvodne tam byla svestka, ale je jiz cca 5 let sucha a je tam po ni uz jen parez, ktery hodlam dat ven. Musim pred vysadbou noveho stromku menit i pudu? A co koreny po... celý příspěvek > |  | Stěny z jabloní, 29.11.2006 Odruda se jmenuje cihla obecna, sklada se na sebe, spoji se maltou a pak vytvari prekrasnou stenu:)
|  |
 |
|
|
|