|
Příspěvky uživatele - 214.29
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Keře v nádobách, do stínu, 21.4.2010 Prosím, kdo mi poradí, ráda bych na balkonu / balkon je na západ slunce12.-20 hod/ pěstovala něco pěkného, co vydrží i přes zimu, je něco takového? Cesmína, dá se pěstovat v nádobě, Nebo, buxus?? Vloni jsem měla na balkonu pokojový hibiscus/ kvétl... celý příspěvek > |  | Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 21.4.2010 Zdravím všechny nedočkavé, už se probudili krtcia těší se na spolupráci také je velkká uroda mravenců |  |
|  | Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 21.4.2010 jaké kryty zhotovujete prosím poradte |  | Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 23.2.2010 Včera jsem navštívil zahradu po zimě. Práce, jelikož už nebude tak mrazivo, usadil jsem barely na odchyt deštové vody, zkontroloval stromky /řez a postřik/, odházel z chodníčků poslední sníh na ornou půdu a odnesl polámané větve spadlé z topolů |  |
|
|
|